Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megérdemelted, ha megbántottalak, mert neked semmi nem jó." Egy ilyen mondatért elhagyjam a barátom?
Figyelt kérdés
Előtte sose mondott ilyet a barátom, pedig már 6 hónapja állunk kapcsolatban egymással.2021. aug. 19. 16:55
11/15 anonim válasza:
9: Fú ezt rohadt jól megfogalmaztad. Volt barátnőm is ilyen volt, amikor azt mondtam neki előjön az önérzete, pont erre gondoltam, csak nem tudtam így megfogalmazni.
12/15 anonim válasza:
Hat nem mindegy mivel bantott meg es miert. Ha pl probalt valamivel a kedvedre tenni es te minden probalkozasat lefikaztad es o kiabalt veled, akkor neki volt igaza.
Ha jogosan szoltal neki valamiert pl hogy ne reszegen jojjon haza minden este vagy keressen mar munkat es ezert megvert es utana mondta, akkor nincs igaza.
13/15 anonim válasza:
8-as válaszolo "semmilyen viselkedésért nem érdemel senki bántást" na az ilyenektől megyek falnak😀😀
Hogy a viharba ne érdemelne senki semmiért? Rohadt sok ember, férfi és igen, nő is😀😀megérdemli
14/15 anonim válasza:
Én inkább tanítási szándékot látok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!