Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a Badoo? (részletesen lent)
Figyelt kérdés
Mármint nem az alapokra vagyok kíváncsi, az nyilván megvan :D
Hanem az üzenetváltás része...ha írok valakinek, akkor az üzeneteim között megtalálom, kivéve ha törli magát, ha pedig a másik fél jelzi, hogy nem szeretne velem beszélni, akkor erről is kapok egy értesítést. Na de már nem az első eset, hogy írtam valakinek, az üzenete eltűnt, de ha megkeresem, ismét tudnék neki írni. Egy ideig megvan az üzenet, de utána eltűnik ismét, valószínűleg ez is annak a jele, hogy nem szeretne velem beszélni, de ilyenkor mit csinál a másik? Szimplán törli az üzenetet és nekem is eltűnik? Mert ha meg nem ez történik, csak egy bug, akkor az elég zavaró 😅
2022. aug. 10. 13:46
1/2 anonim válasza:
Törli az üzenetet azt jelzi nem szeretne ismerkedni.
2/2 A kérdező kommentje:
mondjuk akkor már igazán megtehetné azt, hogy megnyomja azt a gombot, de érthető, köszi :D
2022. aug. 11. 22:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!