Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, ez a pocak már túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ez a pocak már túl sok kinézetre?

Figyelt kérdés

Vékonyabb voltam, de tavasz óta nagyon megjött az étvágyam és felhíztam 76-ról 83 kilóra (180 cm-hez). Most ilyen vagyok:

[link]

Szerintetek ez túl sok? Túl hájas lett a pocakom?

28/F

2022. aug. 10. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Azért szerintem azt férfi szemmel is látnod kéne, hogy ez már nagy.
2022. aug. 10. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Annyira nem vész. Kimész az utcára ezer ilyen alkatú férfit látsz a barátnőjével.

Nyilván nem fitness királylányoknak fogsz tetszeni, de ez gondolom, nem okoz problémát.

2022. aug. 10. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
A többség ilyesmi, megis van párja. Azert figyelj oda hogy ne hízz nagyon tovább, mert az se szép, se egeszseges nem lesz
2022. aug. 10. 11:42
 4/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
89%

Az izom az, ami nagyon kevés!

Az nem jó, ha vékonyak a karjaid, 0 a mellizom és úgy van pocak.

A nők nem a kockás, lapos hasat keresik első sorban, hanem a nagyobb karokat, szélesebb hátakat, ami abból látszik, hogy a férfi erős, stb.

Nem egy kis pocaktól viszolygunk...

2022. aug. 10. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez ilyen izomtalan aputest.
2022. aug. 10. 12:11
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Én is idősebbnek gondoltalak. 40 évesen teljesen átlag lenne. Picit fogyjál belőle és eddz is rá.
2022. aug. 10. 12:15
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ez még belefér, de ennél tovább ne hízz.
2022. aug. 10. 12:16
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tetszik. A barátomé is ilyen és imádom. 🤷🏼‍♀️ Kinek mi...
2022. aug. 10. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Páromé is szinte teljesen ilyen, engem abszolút nem zavar, huszadrangú történet (nálam legalább is).

Viszont figyelj oda a sportra, étkezésre. Mert egyrészt nehezebb lesz leadni, másrészt egy csomó eü problémát okoz.

2022. aug. 10. 12:43
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Mindenkivel előfordul hízás ha nehezebb időszaka van.

De azért ez nem a legszexibb alak a világon, érdemes lenne kicsit visszafogni az evést és a mozgást fokozni.

Lehet hogy csak a kép csal, de én is kevesellem rólad az izmot.

Nem kell kipattintva lenni, nem kell szálkásnak lenni, de egy ruganyos, szexi, egészséges izomzat nagyon ajánlott.

Női szemmel az izmos test nagyon szexi. (Nem kondis testre gondolok, csak izmos egészséges testre.)

N.

2022. aug. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!