Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindketten otthonról dolgoznátok a pároddal, egy idő után nem lenne túl sok az együtt eltöltött idő?
Pár függő.
Mi 2 éve ( 2020 márciusától) vagyunk itthon mindketten, de imádjuk. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, ha egymás seggébe vagyunk :D
Külön szobából dolgozunk, de együtt reggelizünk, ebédelünk, beköszönünk a másiknak.
2 éve már így dolgozunk. Nem érzem soknak. Akkor szokott bosszantó lenni, mikor mindketten meetingelünk, de már megoldottuk egy jobb minőségű mikrofonnal ezt a problémát is.
Szerintem akivel tényleg passzoltok, abból nincs olyan, hogy sok.
Szerintem is emberfüggő, mi is 2020 óta dolgozunk itthonról, ráadásul nálunk a lakás is csak 1,5 szobás, szóval az esetek olyan jó 98%-ban egy légtérben is vagyunk. Akkor vonul félre valamelyikőnk (jellemzően én, mert ő asztali PC-n dolgozik, én meg laptopról), ha egy időben kell telefonálnunk/videómeetingen részt vennünk, de ugye ez nem jelentős idő.
Nálunk szuperül működik így is a dolog, nem érezzük soknak egyáltalán. Az én munkahelyem most találta ki nemrég, hogy heti 2x kötelezően be kell járni (hogy minek..? Ne kérdezd), és esküszöm hiányzik :D De mi alapból olyan típusok vagyunk, akik ki se lógunk egymás hátsójából, kb amint megismerkedtünk, már nonstop együtt voltunk, 2 hét után össze is költöztünk, mert nekünk erre van igényünk. Akinek kell a külön töltött idő és a privát szféra, annak ez valószínűleg kész kínszenvedés lenne, nekünk meg így az optimális (és még csak azt se mondhatom, hogy a rózsaszín köd, már 8 éve vagyunk együtt).
5
Azóta van lehetőség visszamenni az irodába opcionálisan, egyikünk sem tette, nem is volt kérdés.
Nesze, itt a pár két tagjának álláspontja. Nem értem, miért hiszik emberek, hogy mások nem kommunikálnak a társukkal annyit, hogy tisztában legyenek a véleményükkel, de elég elbaszott lehet annak az élete, akinek az az alap feltételezése, hogy a párunk a hátunk mögött biztos mást mondana, mert biztos csak mi sírtuk ki neki a mostani állapotot.
Nálunk is van lehetőség visszamenni, de eszünkben sincsen :D Inkább azon szurkolunk mindketten, hogy csak lehetőség szintjén maradjon meg, ne kötelezőként.
Első voltam
8.5év együtt töltött munka.11dik éve együtt Olyan mint egy elsuhant perc.
Imádom így az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!