Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a spontaneitás csak szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a spontaneitás csak szerintem túl sok?

Figyelt kérdés

A férjem, akivel 7 éve együtt vagyunk, elég spontán típus, velem ellentétben. Rendszeresen megesik, hogy kitalálja, hogy ma, vagy mondjuk 1 óra múlva megy találkozni valamelyik barátjával. Abban 100% biztos vagyok, hogy nem csal meg, mindig eltudom érni, általában csinál fotókat azzal, akivel találkozik, de ezek nélkül is teljesen megbízom benne.

Az viszont kezd zavarni, hogy szerinte ez tök normális. Nem tudom, talán mert egyre sűrűbb téma a baba téma, azért zavar. Gyerek mellett nem örülnék ezeknek a spontán programjainak. De őszintén szólva már most se örülök. Pedig nincs rá okom, mert tényleg nem aggódok más nő miatt, nekem meg rengeteg határidős munkám van, nem tudnék most közös programot vállalni, mégis zavar, hogy ő fogja magát és lelép órákra.

Nem tanácsra vagyok kíváncsi, csak más nézőpont érdekel, hogy mást is zavarna ez, vagy én vagyok nagyon merev, rugalmatlan?

2022. máj. 26. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Fura, hogy előre mentegeted, hogy nem csal meg. Ha mindig ilyen volt, biztos nem jutna eszembe. Ha nem tudsz vele menni, ő meg ráér, akkor mi bajod ezzel? Vagy mégis közös program helyett megy? Vagy irigykedsz, hogy ráér a barátaidra, te meg nem a tieidre? Otthon kellene néznie, hogy dolgozol?
2022. máj. 26. 22:06
 2/18 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam azt már az elején, mert itt sokszor az az első tipp, gondoltam csírájában elfojtom az ilyen jellegű ötleteket.

És igen, kicsit irigy is vagyok, hogy ő mehet, de nem ez a fő. Inkább tényleg az, hogy én tervezős, rendezett típus vagyok, ő meg nem, és félek, hogy ezt család mellett is így csinálná. Nem holnap tervezünk gyereket, de most ez zavar. Érdekel, hogy más hogy látja.

2022. máj. 26. 22:09
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
7 éve ismered... Most kezdett el zavarni?
2022. máj. 26. 22:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát de megbeszéltek valamit, és azt keresztülhúzza ezzel? Mert ha csak nem gondolatolvasó, ez még nem a megbízhatatlanság jele.
2022. máj. 26. 22:32
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk én vagyok ilyen. Férjem nézi a tv-t mondjuk vasárnap estefelé. Én gondolok egyet felhivom Jutka barátnőmet "találkozunk, sétálunk egy kicsit?" Vagy engem hív fel az egyik barátnőm. 2 van. Olyan is volt már, hogy egyedül sétáltam egyet. Anyamhoz szeretek egyedül menni. Olyankor bizalmasabb témákról is tudunk beszélgetni. Persze azért úgy 2 havonta a férjem is jön. Az a véleményem, hogy teljesen normális. Nem kell állandóan a parunkkal lenni de megertem ha valaki ezt másként gondolja. Egy másik barátnőm sokáig szingli volt. Egy éve van párja azóta kizárólag párban lehet vele beszélni. Ők az "IldiEK". Munka után már várja a párja. Egy percet sem töltenek külön. Náluk ez elképzelhetetlen lenne, hogy szulohoz menni a másik nélkül. Viccesen csak "EK-nek" szoktam őket nevezni. Beszéljétek meg kérdező. Lényeg, hogy egy véleményen legyetek ezzel kapcsolatban.
2022. máj. 26. 22:36
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem furcsa. Sokkal inkább, hogy 7 év után még mindig zavar ez benne, holott első perctől kezdve tudtad,hog ő ilyen.
2022. máj. 26. 22:42
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy eljárkál, hanem az, hogy ilyen random. Tegnap pl. délután 5kor gondolt egyet, hogy találkozik egy barátjával és hajnal 4kor jött haza.
2022. máj. 27. 07:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az is ok, hogy ő ennyire spontán, és az is, hogy neked ez diszkomfortos. A lényeg, hogy megtaláljatok olyan közös nevezőket, ahol ő sem érzi magát bezárva, és te is tudsz biztonságosan tervezni. Kb kialakítotok egy olyan rutint, amiben megvannak a fix pontok, és a spontaneitás lehetőségei is.
2022. máj. 27. 07:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Ne korlátozd, hanem kérd, hogy tájékoztasson. És tarts vele többször. Meg szervezz te is neki programokat. Ha ő ilyen menős, nem fogod tudni otthon tartani. És gyerekkel is lehet majd menni.
2022. máj. 27. 07:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem oke amit a ferjed csinal, egyedul a hajnal negy nem az bar ha este odaszolt, hogy csak keson jon es nem heti szinten fordul elo vele akkor okes az is. Minek maradjon otthon, ha te dolgozol? Egyutt eltek, egyutt fekszetek es keltek, teged lat a legtobbet, vagytok eleget egyutt, de mas emberek is kellenek az eleteben. Kicsit tenyleg merev lehetsz, ha szamodra kiborito rairni egy baratodra, hogy nincs-e kedve talizni 2 ora mulva.

Pont az este talalkoztam a baratnommel, hirtelen eldontotte hetkor, hogy elmegy setalni amig a baratja meg dolgozik, mondtam, hogy csatlakozom a kutyammal. Kilenc korul meg atmentunk hozzajuk es ott voltam 11-ig, a parja nem hogy nem akadt ki, hanem el is ugrott a kisboltba es hozott mindenkinek 1-1 sort, meg chipset is. Jokat eltrecseltunk, lett a semmibol egy tok jo csutortok estenk. Ok 5 eve vannak egyutt.

A ferjed is szabadidejeben megy el otthonrol, nyilvan ha lenne baba es lenne dolga, akkor nem menne. Idovel meg ha nagyobb a gyerek neha vinne ot is, hidd el, orulni is fogsz, ha lelepnek 1-2 orara.

2022. máj. 27. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!