Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyaralás költségeit hogyan osztjátok el?
Nos az a felállás, hogy a lány még tanul(diakmunkabol nem gyult sajnos annyi pénz össze teljesen külföldi/belföldi nyaralásra),a barátja dolgozik havi 700-800ft a keresete.
Nem engem érint a kérdés(nem voltam ilyen szituban mind nyaralás, pasi, egyetemisták voltak mind),hanem a barátnőmet,csak annyiszor mondogatja ezt nekem , hogy nem tudok és nem is nagyon akarok állást foglalni ebben hogy kéne mi a jo, de engem is érdekelne ha már így előjött, mások hogy látják. Barátnőm a felezest látja jónak úgyis, de sokszor úgy látom zavarja pl. az hogy kisebb részt miért nem vállal át tőle a srác, persze nem az egész nyaralása kifizetését várja azt hozzáteszem,szerintem inkább ot maga a gesztus hiánya zavarja, amit ő vagy elfogadna/visszautasítana. De a srácnak nem fordult meg a fejében az információim alapján.
Én azért sem foglalok allast, mert nekem a barátom szintén egyetemista, és mivel el akartunk menni valahová O is szeretett volna és én lányként kisegítettem őt,mert nem tudta megtenni a kevés diakmelobol sem. Ezért nem tudok ebben állást foglalni.
Hasonló helyzetben én MINDENT fizettem, nemcsak a nyaralást...
34F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!