Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nyaralás költségeit hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyaralás költségeit hogyan osztjátok el?

Figyelt kérdés

Nos az a felállás, hogy a lány még tanul(diakmunkabol nem gyult sajnos annyi pénz össze teljesen külföldi/belföldi nyaralásra),a barátja dolgozik havi 700-800ft a keresete.

Nem engem érint a kérdés(nem voltam ilyen szituban mind nyaralás, pasi, egyetemisták voltak mind),hanem a barátnőmet,csak annyiszor mondogatja ezt nekem , hogy nem tudok és nem is nagyon akarok állást foglalni ebben hogy kéne mi a jo, de engem is érdekelne ha már így előjött, mások hogy látják. Barátnőm a felezest látja jónak úgyis, de sokszor úgy látom zavarja pl. az hogy kisebb részt miért nem vállal át tőle a srác, persze nem az egész nyaralása kifizetését várja azt hozzáteszem,szerintem inkább ot maga a gesztus hiánya zavarja, amit ő vagy elfogadna/visszautasítana. De a srácnak nem fordult meg a fejében az információim alapján.

Én azért sem foglalok allast, mert nekem a barátom szintén egyetemista, és mivel el akartunk menni valahová O is szeretett volna és én lányként kisegítettem őt,mert nem tudta megtenni a kevés diakmelobol sem. Ezért nem tudok ebben állást foglalni.

2022. aug. 8. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben én MINDENT fizettem, nemcsak a nyaralást...

34F

2022. aug. 8. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én fizettem mindent. Nevetséges, hogy ennyi havi keresetből nem tudja meghívni a barátnőjét nyaralni, inkább elnézi, hogy kuporgasson szegény csaj. Szégyen.
2022. aug. 8. 20:18
 13/20 A kérdező kommentje:
* tudja a pasija a barátnőm helyzetet hogy tanulo
2022. aug. 8. 21:00
 14/20 A kérdező kommentje:
* meg arra várt a srác hogy a lány szülei majd mit mondanak tudnak e rá adni neki, erre apellalt sztem
2022. aug. 8. 21:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Vagy ha a szülők nem tudnak akkor nincs nyaralás vagy belföld de az sem biztos mert a srac külföldre ment volna inkább. De ezt már nem tudom részleteiben ez hogy volt mi lett volna alternatíva
2022. aug. 8. 21:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor barátnőmnek beszólt más hogy attól még mert a pasija ennyit keres, nem számít az egy dolog. Mi alapon vagyik arra, hogy a srác a saját keresetebol kisegítse.
2022. aug. 8. 21:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Elmondta másnak ezt és az így reagált egy kívülálló ismerőse
2022. aug. 8. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
A fiúnak kellene fizetni főleg hogy sokat keres Mi azért nem nyaralunk 2 gyerekkel mert a feleségem aki szinte ugyanannyit keres mint én nem hajlandó a negyedét kifizetni.
2022. aug. 9. 05:51
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván fele-fele. Ha nem telik rá nem kell nyaralni menni.
2022. aug. 9. 06:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is fele-fele. A felajánlhatná, de nem kötelező és nem várhatod el. Amúgy meg igen, néma gyereknek anyja sem...
2022. aug. 10. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!