Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, ki mondhatja el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, ki mondhatja el innen tiszta lelkiismerettel, hogy nem menne vissza semmi pénzért az exéhez?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanokhoz szól a kérdés, akikkel szakítottak, nem akik kezdeményezték a szakítást. Hányan tudjátok azt elmondani, hogy igen, tovább léptetek az exeteken, már nem kell, akkor sem kéne, ha térden csúszva könyörögne nektek az ajtótokban.

Ha ez a helyzet, hogyan jutottatok el erre a pontra? Hogyan lehet elfelejteni valakit, akit egykor mindennél jobban szerettetek, és túllépni a múlton. Létezik egyáltalán ilyen túllépés? Vagy csak bemagyarázza mindenki évekkel utána, hogy na persze jobb is hogy nem jött össze a dolog, jobbat érdemlek.

2022. aug. 6. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

1 évig szenvedtem érte mert első volt, és 7 évig tartott a kapcsolat.

Azt hittem sosem tudok túl lépni rajta.

Aztán jött a mostani szerelmem akibe úgy beleestem mint soha senkibe, úgyhogy így könnyen elfelejtettem az exem. És 100%osra érzem hogy kiszerettem az exemből, sőt nem értem mit is csináltam én mellette olyan sokáig...

26L

2022. aug. 6. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
9-es! Le akalappal! Tetszik ahogy leírtad🙂
2022. aug. 6. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Egy olyan exem van, aki velem szakított, nem én vele. Borderline. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Én meg nem vagyok mazoista. Onnan tudom biztosan, hogy nem mennék vissza, hogy utána meg évekig üldözött, és ha akkor se mentem, akkor biztos nem fogok, amikor konkrétan semmit nem jelent. Semmit nem tudok róla, és egyáltalán nem is érdekel.
2022. aug. 6. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Az a legrosszabb, amikor azért szakítasz valakivel, mert úgy gondolod hogy találhatnál tőle jobbat, pedig jól megvoltatok, csak hiányzott egy-két dolog. Lehet hogy többet kellett volna tenni a dologért együtt és külön, nem rögtön szétválni.
2022. aug. 7. 03:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sok oénzt fizetnék azért, hogy az első exemhez visszamehessek. Az utána lévőkért pedig valamennyiért, valamennyi időre, de az utolsóhoz konkrétan nincs annyi pénz. Nem létezik olyan pénzösszeg, amiért akár egy napra is.
2022. aug. 7. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet későn írok, velem szakítottak több mint 1 hónapja. Valamikor úgy érzem visszamennék hozzá valamikor még úgy hogy nem.

Nagyon nagyon megbántott, mivel helyettem a az ivást és a barátait választotta, illetve a kisebb gyűglődést. Jó volt együtt, de az első akadálynál feladta, nem értem annyit neki. Még szeretem, de mérges vagyok rá és csalódott. Nem biztos, hogy újra tudnék bízni egy ilyen emberben.

2022. aug. 7. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!