Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik női karakter vonzana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik női karakter vonzana benneteket jobban?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, nekem szórakoztatóak lesznek a válaszok.

Hogy lehet egy függő lány lelkiismeretes és hogy lehet egy vallásos lány lelkiismeretlen. Nyilván ezt csak én érzékeltem így.

Próbáld elképzleni a karaktereket és jelölj egyet, hagy nevessek rajta, jót tenne nekem. Köszi ;)

2022. febr. 2. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Szőke, vékony, gyönyörű arcú, lelkiismeres, dohányzó, kábítószerező, nem őszinte, nem kedves, nem vallásos
Barna hajú, formás/teltebb, kevésbé szép arcú, lelkiismeretlen, dohányzó, őszinte, kedves, vallásos
23 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Lelkiismeretlen? Vallásos?

Ez a kettő hogy fér meg egymás mellett?

Mndenképp az első. És nem a külső miatt

2022. febr. 2. 13:59
 2/21 A kérdező kommentje:

Csak én érzem úgy, hogy a velem való viselkedését illetően volt lelkiismeretlen. Ez az én szubjektív érzékelésem és tudom is, hogy bőven előfordulhat, hogy helytelenül gondolom őt lelkiismeretlennek.

De attól még úgy éreztem, hogy a minimum elvárásaimat alulmúlva kezelt engem egy templomba járó katolikus lány.

2022. febr. 2. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Ja hát aki ez én igényeimet alulmúlja főleg lelkiismeret kérdésében, azzal nem állnék le
2022. febr. 2. 14:07
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Ha vallásos, akkor alapból felejtős számomra. Nem vagyok kíváncsi mások képzeletbeli barátjára, 21. században egy mesekönyv szerint élni egy életet nevetséges.
2022. febr. 2. 14:24
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Mi volt az elvárásod?
2022. febr. 2. 14:27
 6/21 anonim ***** válasza:
50%

1:

Találkoztál már vérkatolikussal? :DDD

2022. febr. 2. 14:30
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha iszik is, akkor tuti az első.
2022. febr. 2. 14:31
 8/21 A kérdező kommentje:

Dióhéjban megfogalmazva 2 engem elutasító nő karakterét írtam le.

A lelkiismeretes szőke nem vallásos, nem őszinte: az érezte, hogy empátiával is szeretem őt és nagyon rosszul esik, hogy minden téren elutasító velem és sajnálta is ezt annyira, hogy sokszor nem is volt őszinte azért, hogy ne bántson meg annyira.

Totális elutasítást képzlej el. Amikor annak aki a kiszemelted konkrétan semmilyen aspektusodban nem felelsz meg.

A barna hajú őszinte vallásos, lelkiismeretlen: Őt nagyon régóta ismerem és sokáig ismerkedtünk de aztán nem egy gyümölcsöző kapcsolatként végződött a dolog. Viszont a mai napig előszeretettel csinál belőlem viccet. Iróniát használva éreztet velem olyan dolgokat amiktől szorongok. És néha ő keres meg viszont sosem azt kérdezi, hogy hogy vagyok vagy ilyesmi, csak a barátaimnak akar üzenni valamit v. ilyesmi.

Mondjuk ezt már megoldottam, mert letiltottam a telfonszámát.

2022. febr. 2. 14:41
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első sokkal szimpatikusabb, még ha nem is volt őszinte, ami azért a szintén sok emberre jellemző, azért mégis csak kegyes hazugság volt ez a részéről.

Szerintem elég hülyén állsz hozzá az elutasításhoz. Neked sem tetszik minden nő és te sem jönnél össze olyannal akinek semmilyen aspektusa sem felel meg neked, szóval ezen kár görcsölni. Az elutasítás nem célzottan ellened szól, nem egy földbe döngölésként kéne ezt megélned.

2022. febr. 2. 14:54
 10/21 A kérdező kommentje:

9-es igen, valóban nem kéne rágódnom ezen. Csak az "első" nő esetében viselt meg mert őt nagyon magamhoz közelinek éreztem. A mai napig foglalkoztat mégannak ellenére, hogy tisztában vagyok ennek a rám gyakorolt erősen negatív hatásaival.

A 2. az csak szimplán csalódás, pont azért mert vallásos is az a lány. Ő juttatta most eszembe ezt a 2 elutasítást amit megjegyeztem.

2022. febr. 2. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!