Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik női karakter vonzana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik női karakter vonzana benneteket jobban?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, nekem szórakoztatóak lesznek a válaszok.

Hogy lehet egy függő lány lelkiismeretes és hogy lehet egy vallásos lány lelkiismeretlen. Nyilván ezt csak én érzékeltem így.

Próbáld elképzleni a karaktereket és jelölj egyet, hagy nevessek rajta, jót tenne nekem. Köszi ;)

2022. febr. 2. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
A vallásosak a legnagyobb képmutatóak általában.
2022. febr. 2. 15:04
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Maximum csak kirakatvallásos, ha lelkiismeretlen és gúnyt űz másokból.

Viszont számomra katolikusként tanulságos ezt olvasni, hogy ennyire megjegyzi valaki azt is, ha vallásos vagyok és ezzel együtt talán még kritikusabban hat, ha nem ehhez méltón viselkedem.

2022. febr. 2. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se xd
2022. febr. 2. 15:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ateistaként sem értem, mi köze van ahhoz a lelkiismeretességnek, hogy vallásos. Ha űrlény vagy, és a gyakorlatban nem találkoztál vallásosokkal még, akkor értem.
2022. febr. 2. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy elutasít?
2022. febr. 2. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok elmenni amellett, hogy a vallásosságból azt a következetést vonod le, hogy az illető lelkiismeretes is...:D Kelenföldi egyházközséget vagy hasonló, konzervatív keresztény csoportokat tudok ajánlani a megvilágosodás érdekében.

Amúgy a második lehet, hogy nem bántani akar, csak egy sima haveri kapcsolatot fenntartani. Őszintén szólva nem gondolom, hogy érdekled annyira, hogy direkt a bántásod érdekében írjon, inkább csak beképzeled.

2022. febr. 2. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16:

Csak nem a református gyülekezetet?😅

2022. febr. 2. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De... :D Ha valahova nem szabad menni egy keresztényekkel szkeptikus embernek, az az a közösség.
2022. febr. 4. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vallásosnak sem. Voltam ott néhány alkalommal. Elég szekta jellegű volt a sztori, pedig sok egyházközösséget ismerek.😅
2022. febr. 4. 14:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem járnék kábszeressel, az tuti. Mindig hatalmas tartozásaik vannak, nincs szükségem arra, hogy engem is lehúzzanak magukkal a mélybe. Örülj, hogy visszautasított és nem kerül az életedbe egy ilyen.
2022. febr. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!