Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik női karakter vonzana benneteket jobban?
Csak érdekel, nekem szórakoztatóak lesznek a válaszok.
Hogy lehet egy függő lány lelkiismeretes és hogy lehet egy vallásos lány lelkiismeretlen. Nyilván ezt csak én érzékeltem így.
Próbáld elképzleni a karaktereket és jelölj egyet, hagy nevessek rajta, jót tenne nekem. Köszi ;)
Maximum csak kirakatvallásos, ha lelkiismeretlen és gúnyt űz másokból.
Viszont számomra katolikusként tanulságos ezt olvasni, hogy ennyire megjegyzi valaki azt is, ha vallásos vagyok és ezzel együtt talán még kritikusabban hat, ha nem ehhez méltón viselkedem.
Én sem tudok elmenni amellett, hogy a vallásosságból azt a következetést vonod le, hogy az illető lelkiismeretes is...:D Kelenföldi egyházközséget vagy hasonló, konzervatív keresztény csoportokat tudok ajánlani a megvilágosodás érdekében.
Amúgy a második lehet, hogy nem bántani akar, csak egy sima haveri kapcsolatot fenntartani. Őszintén szólva nem gondolom, hogy érdekled annyira, hogy direkt a bántásod érdekében írjon, inkább csak beképzeled.
#16:
Csak nem a református gyülekezetet?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!