Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen után nem rossz a lánynak a lelkiismerete?
Ismerkedtünk egy lánnyal, 3x találkoztunk is meg is hívtam inni, enni, strandra. Aztán volt a szülinapja ajándékot is vettem neki. Majd egyszercsak szó nélkül eltűnt és nem válaszol az üzeneteimre. Nem tudom elképzelni hogy mi lehett velem a baja, meg miért nem mondja meg, vagy legalábbis írja le, hogy nem kíváncsi rám. De így szó nélkül eltűnni, főleg hogy többször találkoztunk, meg költöttem is rá, szerintem illett volna valamit visszaírni.
Ilyenkor neki nem rossz érzés hogy hülyét csinált egy fiúból?
Hát, alapvetően az ismerkedési időszak olyan, mint a munkahelyen a próbaidő... bármelyik fél meggondolhatja magát, anélkül, hogy különösebben indokolnia kellene.
Viszont annyit azért illene jeleznie, hogy bocs, de mégsem szeretném folytatni...
Nők meg a lelkiismeret 🙄
Csak a saját érdekeiket néző ösztönlények, ha neki így volt előnyös bármilyen okból, akkor nem lesz bűntudata
"meg költöttem is rá" :D Legfontosabb paraméter...
Az, hogy költesz rá még nem jelent semmilyen kötelezettséget neki. Nem egy szolgálatatást vásároltál, amiben a szerződésben leírtak alapján kötelessége értesíteni.
De amúgy meg egyetértek veled, egy patkány viselkedés, hogy egy szó nélkül lelép, azok után, hogy több randin is voltatok. Valószínűleg, ahogyan a többiek is mondták, több vasat tartott a tűzbe.
#1 megmondta a tutit
Lehet nem jöttél be neki, csak öroődött magàban, és vàrta hogy X-edik randira ez ki fog alakulni , bár ez a lényegen nem változtat
Ismerkedés során nem volt semmi furi a viselkedèsèben?
Nem hinném hogy a:tud b:akar bàrmit kezdeni ezzel
Nőként mondom, hogy de igen, szégyellhetné magát, valószínű valami éretlen kis libát fogtál ki, vagy simán egy bunkót.
Arra gondolom nem ő kért, hogy költsél rá, de ettől függetlenül elég ocsmány dolog szó nélkül lelépni. Sajnos nem garantálható, hogy társkeresés során az ember nem fog ki ilyeneket is.
Most volt egy érdekes élményem: Megtetszett egy nő társkeresőről. Találkoztunk. Kiderült, hogy nem menne a részéről. Megmondta. Elköszöntünk. Ennyi. Az ilyet NAGYON tudom becsülni.
Kérdező: Ez a lány meg még nem nőtt fel a feladathoz, hogy ne rabolja a másik idejét, ha nem akar semmit. :))) Kérdésedre válaszolva: Nem érez az ilyen lány semmilyen lelkifurdalást. Nem gondolja úgy, hogy bármi rosszat tett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!