Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az exemmel? Írni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az exemmel? Írni fog még vagy már nem?

Figyelt kérdés
Tegnap boltban voltam az új párommal és hirtelen oda sétált hozzánk az ex barátom. Olyan érzés fogott el mintha ezer kést szúrtak volna belém. Be volt nyomva alkohol szaga volt érthetetlenül motyogott majd lelépett. Később valaki privát számon próbált hívogatni majd az anyja küldött nekem egy SMS-t hogy mekkora egy patkány vagyok és hánynia kell tőlem és számon kért miért nem mondtam el neki hogy van valakim. Előzménye a dolgoknak egy 3 éves kapcsolat amiben munkanélküli volt és alkoholista és meg is vert. Én voltam a hülye mert nagy könyörgések áràn engedtem az anyja nyomásának és egy semleges baráti kapcsolatot próbáltam vele fenn tartani meg is bocsátottam neki. Most viszont félek és szomorú vagyok. Nem akartam meg bántani mèg jobban a labilis érzéseit. Mindig mondtam neki nem akarok vele újra össze jönni. Jogosan van bűntudatom? Hívjam fel esetleg?

#volt pasi #lelkiismeret-furdalás #Buta éretlen viselkedés
2022. ápr. 26. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd fel, sőt az anyját is tiltsd le. Nem tartozol nekik semmivel.
2022. ápr. 26. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár te old meg más ember problémáját. Nevelte volna rendesen az anyja, hogy ne egy labilis alkoholista félkegyelmű fia legyen. Mindkettőt elküldeném melegebb éghajlatra. Jó, hogy nem még fizess is az érzelmi megrázkódtatás miatt, amit okoztál.
2022. ápr. 26. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges bűntudatot érezned!

Éld az életed, és szabadulj meg tőlük. A "kedves" mamát sem ártana helyre tenni, nyilván nem fogod, de hagyd figyelmen kívül. Nem kellett volna beszámolnod az új kapcsolatodról, sőt a barátkozás durva túlzás olyannal, aki alkoholista és ver. A végén még te leszel minden nyomorának az oka? Acélozd meg magad, mert eddig is csak fecsérelted vele az idődet, nem tudod, és nem is neked kell megmenteni őt saját magától!

2022. ápr. 26. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le őt is meg az anyját is mindenhol, ne vedd fel az ismeretlen számos hívásokat. Nem tartozol nekik semmivel.
2022. ápr. 26. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ex az ex. Inkább a jelenlegi párod miatt lehetne bűntudatod, hogy még az előzővel foglalkozol. Tiltás, törlés.
2022. ápr. 26. 14:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Bem foglalkozom vele. Ment a tiltás az egész családjának.
2022. ápr. 28. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes. Elmebeteg embereket ne te pátyolgass, arra vannak orvosok. Ha neki szar az élete, javítsa meg maga.
2022. aug. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!