Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nem szabad másra vágyni mint amilyenek, csak a nőknek?
Példa tiktok: [link]
Mostanában láttam ebből jó párat, nem ez az egy van.
És nem konkrétan vele van bajom, ez csak egy példa.
Ha sovány nem kigyúrt férfiak, nem vágyhatnak sovány formás nőre.
Akkor a nők miért vágyhatnak 150cmsen minimum 180cm pasira?
És nem konkrétan a magasságra akarom kihegyezni. Lehet akármi tulajdonság. Másik példa a kor is lehet. Hogy szabad a nőknek 10-20 évvel idősebb férfira vágyni a nőknek?
30
Nem tudom, kérdező, én a férfiaknak sem szoktam a szemébe mondani, hogy "Csúnya vagy és kövér. Fogyj le." Egyszerűen vannak illemszabályok, társadalmi normák, írtalan szabályok, amiket nem muszáj betartani, viszont mindenki utálni fog, ha megszeged őket. Ez ilyen.
31.
Te nem szoktad.
Én se szoktam.
De szerinted nincs olyan aki ezt megteszi? Vannak bunkók férfiak is nők is. Ez nem nemi jelenség mégis azt csinálnak belőle feministák, wokeok, bodyositivok…..stb
32
Mert mindenkinek csak a saját problémája fáj. Egy negatív megjegyzés elfogadhatatlan sértés, ha ellene irányul, de a szólásszabadság csodás megnyilvánulása, ha nem. A férfiak is így működnek amúgy.
Mindenki azt vár el, amit akar. Aztán vagy összejön, vagy nem.
A videóval kapcsolatban: Egy értelmes nőtől sem láttam még, hogy pörögne ezen a témán. Röhögtek csak egyet a srácokon, nyugtázták és ennyi. Csak a komplexusos, frusztrált nők akadtak ki rajta, ez tiktokon meg is látszik.
A kettő mérce meg sokaknál ezen a téren is működik. Ez a túltolt bodypositive-nek köszönhető.
"28. Jó akkor kérdezem igaz e? Aki durván túlsúly az ....
Próbáljunk meg más kontextust hátha érthető."
Szerintem meg légy szíves próbálj meg terelés helyett válaszolni a kérdésre, amit a 28. hozzászólásban feltettem.
Köszönöm.
Teljesen más mederbe tereled a témát, mit ami a kérdésben írtál.
Mi köze annak, hogy szabad-e más testalkatú, más adottságokkal rendelkező, akár saját maguknál sokkal vonzóbb nőkre VÁGYNI a férfiaknak ahhoz, hogy mennyire elfogadható, hogy beszólogassanak bárkinek, és kéretlenül véleményt nyilvánítsanak a külsejéről, életmódbeli tanácsot adjanak?
Mégis mi közöd hozzá, ha nem a saját párod?
Nem csodálom, hogy kibújtál az egyenes válasz alól.
28. Oké
“hogy mennyire elfogadható viselkedés, ha egyes férfiak kéretlenül megjegyzéseket tesznek arra, hogy egy nőnek mit kéne ahhoz csinálnia, hogy - szerintük - jól nézzen ki.”
Ad1: Szexista vagy
Mi az hogy csak a nők ellen nem lehet ilyet?
Ad2 mivel nem konkrétan egy személyt sértegetnek. Hanem “a dagadt nőket” akiknek tetszik nem tetszik tényleg le kéne fogyni. Ezért nincs jogotok személyetekben megsértődni. Amit mondanak az bár bunkó, de teljesen igaz. Aki ezen megsértődik annak csak az igazság fáj.
Ad3 Mi az hogy kéretlenül? Kérdezték tőlük, válaszoltak rá.
"Ad1: Szexista vagy
Mi az hogy csak a nők ellen nem lehet ilyet?"
Ad 1: a te eredeti kérdésedre reagáltam, "A férfiaknak nem szabad másra vágyniuk ....?", nem pedig az "embereknek nem szabad ....", ezért az én kérdésem is a férfiakra vonatkozott
(Ha ettől szexista vagyok szerinted, akkor szerintem gond van a logikáddal.)
Ad 3: A szövegértési készségeddel is gond van abból ítélve, hogy még csak nem is arra válaszoltál, amit kérdeztem a 28. hozzászólásban
Ad 4: Teljesen másról szól a kérdésed, mint amiről azóta írsz.
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de én full hülyének érezném magamat, ha megkérdezném, hogy nőként nem vágyhatok-e olyan férfira, aki sok szempontból más, mint én, aztán utána oldalakon keresztül azt akarnám bizonygatni, hogy mennyire rendben lenne, ha nő létemre beszólogatnék a , nálam kevésbé előnyös külsejű, nálam kevésbé sportos, túlsúlyos, nálam alacsonyabb végzettségű, nálam kevesebbet kereső, szerintem nem jóképű, nálam alacsonyabb - folytasd a sor tetszés szerint - férfiaknak, kritizálnám, megbántanám, leszólnám őket, ráadásul úgy, hogy nekik még csak eszük ágában sem volt velem is ismerkedni.
Ha még mindig nem érted, nem érzed a különbséget a kettő között, akkor részemről értelmetlennek tartom a további eszmecserét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!