Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nem szabad másra vágyni mint amilyenek, csak a nőknek?
Példa tiktok: [link]
Mostanában láttam ebből jó párat, nem ez az egy van.
És nem konkrétan vele van bajom, ez csak egy példa.
Ha sovány nem kigyúrt férfiak, nem vágyhatnak sovány formás nőre.
Akkor a nők miért vágyhatnak 150cmsen minimum 180cm pasira?
És nem konkrétan a magasságra akarom kihegyezni. Lehet akármi tulajdonság. Másik példa a kor is lehet. Hogy szabad a nőknek 10-20 évvel idősebb férfira vágyni a nőknek?
8. Kiírni a bemutatkozásodba hogy, 190cm álat vagy mondjuk szemüvegesen ne írj. Az rendben van. Azt mondani hogy dagadtak kíméljenek azt nem?
Egyébként meg azért védem mert.
Úgy van beállítva mintha ezt csak férfiak csinálnák.
Igenis vannak bunkón viselkedő nők is csak azok ellen nem megy lejárató kampány.
"Mert a feminista gyűlölet kampány kicsinálja őket."
Nem, ne keverd a feministákat a "testpozitívokkal". Nem egy és ugyanaz a csoport. Van átfedés, az kétségtelen, különösen az USA-ban.
"Azt mondani hogy dagadtak kíméljenek azt nem?"
Próbáljon meg kevésbé minősítő és sértő módon fogalmazni. Például hogy mittomén, 27-es BMI fölöttiek kíméljenek.
14. Nem 🤣😢 csak nem érted.
A szólásszabadság azt jelenti hogy ha akarok akkor lehetek bunkó is. Jó én nem akarok, meg te se. De ettől még megtenni megtehetem.
16
Igazad van, lehetsz bunkó. Mások meg elítélhetnek emiatt, hiszen ez is belefér a szólásszabadságba. Szóval hol itt a probléma?
Ha már te ebben a hangnemben indítottál, hogy "Gyengébbek kedvéért még egy pici:"
akkor lenne egy olyan észrevételem - a gyengébben kedvéért - hogy ez a videó nem arról szólt, hogy "A férfiaknak nem szabad másra vágyni mint amilyenek, csak a nőknek".
Te vagy az, aki ezt hallotta ki belőle. Ha van kedved, hallgasd meg még egyszer figyelmesen.
17. Csak az hogy nincs igazúk. 150kgosnak lenni nincs rendben se nőknél se férfiaknál.
Nem azt mondom hogy nem mondhatják, csak nincs igazuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!