Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja, hogy van párja, miért nem lehet egyszerűen, azonnali hatállyal békén hagyni?
Sajnos sok férfinál tapasztalom, hogy megmondom, hogy van párom, akkor is folytatja az "udvarlást", vagy olyan is akadt, aki megsértődött, hogy ő nem is közölte, hogy akarna valamit, csak beszélgetni próbált, én pedig benyögtem ezt az infot, ami senkit nem érdekelt. Holott az utóbbi esetben is nyilvánvaló volt, hogy be akar próbálkozni, csak megpróbálta úgy beállítani, mintha h.ülye lennék. Volt olyan is, hogy csak akkor mondtam, hogy van barátom, amikor már nyíltan próbálkozott, akkor meg azt kaptam meg, hogy minek vártam eddig.
Akadt olyan is, aki beállt elém, amikor távozni akartam volna, és követelte, hogy bizonyítsam, hogy tényleg van barátom, ott a telefonom és a social media, gyerünk csak. Ennek az enyhébb változata az, aki csak morgott, hogy "na persze".
Mi a jó francot lehet akkor mondani visszautasításkor, amin nincs sértődés, és elsőre is értenek belőle?
Sajnos ez a követelőzés, inkvizíció, meghazudtolás többször is úgy elborította az agyam, hogy azt mondtam, előbb jönnék össze egy csúnya fajta gorillával is, mint vele akkor is, ha nem lenne párom.
Tisztázásképpen mondom, hogy nem állítom, hogy minden férfi így reagál, nincs is bajom a férfiakkal generálisan, de sajnos jóval több ilyen akad, mint kellene.
10
Teljesen igaz... :D És még ezek mondják nekem, hogy mekkora elszállt egóm van, hogy csuklóból lekoptatom, pedig nem is érek valójában semmit. Különösen nevetséges azok után, hogy ő jött utánam olyan szinten csaholva, magát megalázva, mintha valami celeb lennék.
Mi az összefüggés? Nekem 3 párom is van, még se akarom, hogy ne próbálkozzanak. Szívás lenne ha mindig leállnának( szinte mindig leállnak.....), amikor ezt mondom.
Azt kell mondani, amiért visszautasítod. Sőt ennyit sem kell. Csak visszautasítani.
Én ilyenkor csak annyit mondok: nem érdekelsz.
Egy időben én is megmondtam, hogy van barátom, erre jött a hazug kva, vagy az én jobban megd...lak és társai. Azóta nem, nem vagy szimpatikus, de ha nagyon nyomulna, akkor egyszerűen elhajtom a vérbe.
Akadt olyan is, aki beállt elém, amikor távozni akartam volna, és követelte, hogy bizonyítsam, hogy tényleg van barátom, ott a telefonom és a social media, gyerünk csak - igen, ilyen is volt.
Beütöttem a rendőrség számát és megmondtam, hogy tíz másodpercet kap, hogy eltűnjön.
talán tényleg csak beszélgetni akarnak és te félreérted. Én is kedves vagyok a nőkhöz független attól barátja van, de nem azért mert rá akarnék mozdulni, mert tudom, hogy van valakije, de ettől miért ne beszélgethetnénk?
Az ilyen lányt én egyből ignorálnám és beképzelt defektesnek könyvelném el, mert aki csak hozzád szól, az mind akar téged. vicc, mármint te!
Érdekes, millió pasi van, akivel tudunk "csak beszélgetni", vagy normális kollégákként, haverokként funkcionálni, és nem érzem úgy, hogy be akarnának próbálkozni. Nem vagyok hülye, felismerem, ha tényleg puncsolni jön, mert akar valamit. Nem én vagyok a vicc, hanem ők. Ja, meg te.
Amúgy felőlem ignorálhat, elkönyvelhet defektesnek, legalább akkor eltakarodik, win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!