Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itten csak tizen, huszon és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itten csak tizen, huszon és max. harmincon évesek vannak??? Hol vagytok, negyvenes, ötvenes ffiak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 00:47
 81/91 A kérdező kommentje:

Ezt hallgassátok meg, hátha segít a hőségben.

Wax Tailor: Que Sera

2022. aug. 4. 13:21
 82/91 anonim válasza:
Ok kérdező, de ezt miért nekem írod?
2022. aug. 4. 13:25
 83/91 A kérdező kommentje:

82

Hogyhogy neked? Senki nickje nem nyilvános. Vagy rosszul számoztam? Bocsi. Meleg van. Plusz sztem kovidos vagyok.

2022. aug. 4. 13:27
 84/91 anonim ***** válasza:

78 Ich kapiere es. Du kapierst es immer noch nicht.

Értettem a sárga lapot, te nem értetted amikor visszadobtam a labdát.

Többnyire a focinál osztanak sárga és piros lapot (bár nem szeretem ezt a sportot).

Ezt a játékosoknak osztják, jelen esetben az rád pályázó “ffi”-ak.

Nem pedig a közönségnek (ez lennék én, mivel eszemben sincs pályázni, csak szórakozok, de ne vedd magadra, sehol sem pályázok).

Te pedig nekem adtál piros lapot, ez olyan mintha a bíró a szurkolónak mutogatná a lapjait.

Bocs, de olyan intelligenciához vagyok szokva, ahol nem kell elmagyarázni ilyen részletességgel. Főleg ha a másik kezdi. :)

Szóval hogy is van? Mindenki azt hozza szóba, amire áhítozik.

Fiatalabb koromban gyakran ez valami autó volt. Később más materiális dolgok.

2022. aug. 4. 13:57
 85/91 A kérdező kommentje:

84

Engem nem érdekelnek a materiális dolgok.

Te vagy értetlen, néztem apámmal elég focimeccset. Mégis mi a szent kakiért adna a bíró sárga vagy piros lapot a drukkereknek? 🥶 Vagy te nem játszol csak a pálya széléről kiabálsz? 😂

2022. aug. 4. 15:05
 86/91 anonim ***** válasza:

“ Vagy te nem játszol csak a pálya széléről kiabálsz? 😂”

Na végre felfogtad, mert érdektelen vagy számomra, mivel nem keredeknsenkit. Papírtantusz lehetett, hogy ilyen lassan esett le.

Én a materiális dolgokat hoztam szóba fiatalon, mert arra vágytam. Te az IQ-t hozod szóba. Vajon miért? 🤔

Azért vicces, hogy te értetlenezel, amikor a te párhuzamodat vittem tovább, de a magyarázat után is nehezen esik le. :)

2022. aug. 4. 15:36
 87/91 anonim ***** válasza:
*nem keresek senkit
2022. aug. 4. 15:37
 88/91 anonim ***** válasza:

Erre varrj gombot kérdező:

[link]

2022. aug. 4. 16:50
 89/91 A kérdező kommentje:
Az egyik felhasználó, aki a perverz hülyeségeivel zaklatja a népet, az One_User. A házas férfi Balu_cst. A másik perverz KAMIQ.
2022. aug. 4. 18:11
 90/91 anonim ***** válasza:
Igen, cserébe te ártatlanokat is leperverzezel. Szép.
2022. aug. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!