Harmincon felül barátkozni?
Tippeket, ötleteket várok, hogyan, hol érdemes? Illetve, szerintetek szövődik igaz barátság 30-on felül?
Még a húszas éveim végéig sok barátom, barátnőm volt, de a társaság sajnos szétszéledt. Vidéki megyeszékhelyen élek, a társaság egy része BP-re ment fel dolgozni, a másik része külföldre, a harmadik - a legkisebb rész maradt itthon, engem is beleértve. 5 nagyon jó barátnőm volt, mostanra 1 maradt itt helyben. Mivel itthonról dolgozom, egyedül, a szociális igényem magas a tartalmas beszélgetésekre. Próbáltam már kávézóból dolgozni, de a beszélgetéseket, csacsogást nem pótolta.
Férjnél vagyok, a hét minden estéjét szinte együtt töltjük, szerencsére jól választottam, mert a férjemmel is kellemesen, tartalmasan telik az idő, de azért jó lenne még egy barátnő, akivel együtt shoppingolnánk akár, ebédelnénk, színházba mennénk, ilyesmi.
33/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!