Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itten csak tizen, huszon és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itten csak tizen, huszon és max. harmincon évesek vannak??? Hol vagytok, negyvenes, ötvenes ffiak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 00:47
 71/91 anonim ***** válasza:
68 ok, hogy nem értesz a focihoz, de nem a szurkolóknak szokta piros lapot adni, hanem a játékosoknak. 🤣
2022. aug. 4. 09:39
 72/91 anonim válasza:

Miből gondolod, hogy a fürdőruhára gerjedek? Nyáron minden nap lárok eleget, mégsem álló cerkával úszom végig a napi kilométereket, és nem vagyok tökesúlyos.

Bár csak a filmet láttam, de a többi musicalből tapasztalva eredeti musical, élőben. Sosem hasonlítható a filmekkel.

2022. aug. 4. 09:53
 73/91 A kérdező kommentje:

71

Hüm. Elmagyaráznád ezt??

2022. aug. 4. 12:01
 74/91 A kérdező kommentje:

72

Ki gondolta, h a fürdőruhàkra gerjedsz? 😂😂 Ez kezd szürreálisba fordulni. Egyberészres fürdőruhát is hordanak a ffiak? Mesélj erről kérlek.

2022. aug. 4. 12:03
 75/91 A kérdező kommentje:

72

Pedig baromi jó a musical is. Most hallgatom először.

Szerintem Ian Gillan és Murray Head elég jók.

[link]

Persze a filmben Ted Neely és Carl Anderson csodálatosak voltak, ezen a zenén nőttem fel.

[link]

2022. aug. 4. 12:11
 76/91 anonim ***** válasza:
71 csak kis fantázia kell hozzá. Láthatón nem áldott meg vele a sors, pedig te hoztad fel a párhuzamot a társkeresés és a sport közt a sárga lappal.
2022. aug. 4. 12:37
 77/91 anonim válasza:

"Egyberészres fürdőruhát is hordanak a ffiak? Mesélj erről kérlek."

Bocs, itt elvesztettem a fonalat. Hogy jön ez ide?

2022. aug. 4. 12:58
 78/91 A kérdező kommentje:

76

Neeem. Magasabb IQ-val rendelkezők megértették (volna), h akinek nincs humora (itt a jelenlevő díszes ffi egyedeknek) sárga lap jár, ha nincs humoruk. Azaz figyelmeztetést kapnak. Capisce?

2022. aug. 4. 13:13
 79/91 A kérdező kommentje:

77

Jaj. 😂😂 Valaki azt írta, h "töke van a menyasszonynak". Fordítok: az állítás szerint nem vagyok nő. Ezért fényképeztem le a szoknyám. Az nem volt jó, mert ugye ffiaknak is lehet. (Naná.) De egyberészes fürdőrucijuk is VAN? Mert lehetni LEHET. 🤣🤣

2022. aug. 4. 13:18
 80/91 A kérdező kommentje:

78

* akiknek

2022. aug. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!