Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itten csak tizen, huszon és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itten csak tizen, huszon és max. harmincon évesek vannak??? Hol vagytok, negyvenes, ötvenes ffiak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 00:47
 61/91 anonim ***** válasza:

60

Nem értem, miért hadititok,de oké legyen, 176-nál több...

2022. aug. 4. 07:42
 62/91 A kérdező kommentje:

61

Nem feltétlenül lenne az, de ez itt nem ló- vagy marhavásár. 😂 Az itt uralkodó baráti, kedves, támogató légkört nem is említem.

Fujj, egy egyedülálló nő társat keres(ne)... Undorító. 🤣🤣

2022. aug. 4. 07:47
 63/91 anonim ***** válasza:

“ Mennyireee várható volt, h ezt írod. 🤣🤣”

Khm... csak jeleztem, hogy egy szóval nem írtam, amit bele próbálsz magyarázni. Ott van feketén fehéren az előzményekben.

De ok, akkor felőlem különböztesse meg a nőt a férfitől az, hogy a nő szoknyát hord. Mint az oviban. :)

2022. aug. 4. 08:12
 64/91 anonim ***** válasza:

“ Fujj, egy egyedülálló nő társat keres(ne)... ”

Keresne, de nem keres. Csak feleselni és beszólogatni jött. Meg leperverzezni látatlanban idegeneket, minden alap nélkül.

2022. aug. 4. 08:15
 65/91 A kérdező kommentje:

A nulla humorérzék AZONNALI sàrga lapot von maga után, fiúk. Csaxólok.

Jaaa, és hordjatok szoknyát. Jól szellőzik majd a farkincátok. Pláne skót módra javaslom a viseletet. 😂😂

2022. aug. 4. 08:19
 66/91 anonim ***** válasza:
Inkább pirosat kérnék, ha lehet.
2022. aug. 4. 08:33
 67/91 anonim válasza:

Elég jó alak.

Én láttam asztat a lábat.

2022. aug. 4. 08:42
 68/91 A kérdező kommentje:

66

Végre vmi humor és intelligencia. 🙂

Megkaptad.

2022. aug. 4. 09:32
 69/91 A kérdező kommentje:

67

Persze, h jó. Csak kib.szott előnytelenül volt fényképezve, ráadásul csak az egyik. 😂😂

Lehet, h ma mindkettőt lefényképezem. Nem szoktam semmilyen testrészről szelfit lőni.

Ma tengerben fürdök, fürdőruci lesz rajtam. 😛😜

2022. aug. 4. 09:35
 70/91 A kérdező kommentje:
Kérdés: Jesus Christ Superstar: film vagy eredeti musical? Ki melyiket szereti?
2022. aug. 4. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!