Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat elárul egy ember jelleméről az ahogyan beszél előző kapcsolatairól, szakításairól?
Figyelt kérdés
Végülis ha valakit megkérdezel, hogy miért ért véget az előző kapcsolata és erre azt válaszolja, "otthagytam, hát hülye volt", akkor szerintem lehet arra következtetni, hogy nem a legempatikusabb ember. Meg maga a szavak, kifejezések amiket sokan használnak, hogy "kidobtam", "kirúgtam", "lapátra tettem", stb is elég gázak, nem? Kidobni a szemetet szokták, nem egy másik embert. Persze értem én a haragot meg a dühöt, de akkor is alapvető emberi tisztelet mindenkinek kijárna, főleg ha voltak szép közös emlékek is.2022. aug. 1. 16:58
11/12 anonim válasza:
Az értelmes ember akkor is inkább a maga rossz döntéseiről beszél, ha a másik volt a kapcsolat fő lerombolója.
A felelősségháritás és a gyűlölködő fogalmazás mindig, oktol függetlenüll, negatív üzenet az új partnernek is.
12/12 anonim válasza:
Naná, hogy elárul dolgokat. De hozzáteszem, az általam ismert legnagyobb rohadék ember kb mindenkit lehúz, tönkretesz a családjában, környezetében, de a barátnőit szeretni szokta meg példálózik velük másoknak. Úgyhogy olyan is van, h hiába beszél szépen egy exről, ha mindenki mást megnyomoritott. Tehát én kiegésziteném a topiknyitó felvetését azzal, hogy nem csak az árulkodó, hogy beszél az exről, hanem az is ugyanúgy, hogy viselkedik a környezetével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!