Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyilasok: A horoszkóp mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyilasok: A horoszkóp mennyire játszik közre az ember kapcsolataiban?

Figyelt kérdés
Mert azt olvastam,h. A nyilasok ""nyitott kapcsolatokban vannak,tehát úgy értem több futó kapcsolata is van a barátnöje mellett.És ez mért van ,meg változik vlaha v. nem?De mért ilyennek .Tudom szabadság vágy meg ilyenek,de én csak magamnak szeretném de sajna ez csak állom marad:SMert 1 baráti társaságban vunk és ök járnak de közben velem flörtől és engem hív magához a barátnöjét meg le szarta ekkor még józan volt"" 1gyik este és a csaj meg elment haza.Késöbb a srác meg itas volt és akkor flörttőlt velem.A másik,h. A nyilasok mért csak itasan mernek kezdeményezni mert józanul már nem vok olyan érdekes?Kérlek válaszoljatok!Lehet marhaság de nekem fontos (F22-L23)
2009. márc. 29. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

a nyilas ugye tűz jegy,én halak vagyok,ami meg víz jegy. A kettő együtt nem jó párosítás,mert a víz oltja atüzet,vagy a tüz párologtatja avizet.

nekem eddig 2 nyilas barátom volt... az egyikkel több mint 1 évig voltam együtt a másikkal pedig több mint 3 évet. Sose csalt meg egyikse. Nagyon ragaszkodtak hozzám. igaz az elején kicsit nehéz természetüknek tünnek,de a horoszkóp dolog csak általánosítás. Jó,lehet h egy két dolog rá illik a kedvesedre,de nem muszály hinni is ezekbe a dolgokba. attól h nyilas még jó is lehet vele...

ja s az uj barátom is nyilas :P érzem is a természetén,de nem adom fel :P

2009. márc. 29. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én is halak vagyok és nyilas a barátom :) még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de soha senkivel nem voltam ennyire boldog :) remélem ez így is marad
2009. márc. 29. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak nyilas fiúkkal jártam, és hát mit ne mondjak nem túl szerencsésen jöttem ki a dolgokból. Mérleg vagyok egyébként. Nagy általánosságban azért jellemzőek rájuk amit a horoszkópban írnak róluk...DE pl az utolsóre egy jelző sem illett!:)

Ami pedig Téged illet, elég érdekes lehet az a fiú. Egyszer kérdezd meg tőle nyiltan, hogy akkor most mit is akar ezzel!? Mégiscsak van barátnője, és ez gondolom Neked is kellemetlen. Azért ne nagyon hagyatkozz a horoszkópra, jópofa meg minden, de azért ne ez alapján ítélj meg embereket, és főleg ne kapcsolatokat.

2009. márc. 29. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Kösszönöm az eddigi válaszokat és :Pén is halak vagyok és tudom,h. a tűz és viz nem jó párositás.Biztató azért,h. évekig 1ütt voltatok.Talán nekem is van reményem.Köszi
2009. márc. 29. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy horoszkóp alapján válassz párt. :)
2009. márc. 29. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
2009. márc. 29. 22:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Az utolsónak tudom vis nem de ,h. ö mit akar az nem kapcsolat velem mert az elején megmondta öszintén és mindig nyilt lapokkal játszot!!A barátnöje meg ö nem régóta vannak 1üt.Persze én már mondtam neki h.tudok a 2jük kapcsolatáról és nem mentem el vele mert a csajt én is ismerem és joban vagyunk,de a csaj is tudta,h. mivan 2köztt és öt sem érdekelte...de a srác meg értette mért mondtam nemet!.Vmi van köztün nem is tudom meg fogalmazni de én szeretm:SÉs nem horoszkóp alapján itélem meg embereket csak ilyen részről is érdekelt a téma.
2009. márc. 29. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én bika vagyok, lány, a párom pedig nyilas, fiú. Előtte szűz és ikrek voltak "porondon". És mit ne mondjak, kaptam tőlük hidege meleget. A mostani kis nyilasomat viszont semmi pénzért nem adnám. :) És nekem is megfordult a fejemben,hogy ú, nyilas, szabad élet, meg minden. Ráadásul tudom is róla, hogy előttem valóban így élt, elmondta. De azt is elmondta -és tudom is, érzem- hogy amióta velem van, neki nem kell más. Úgyhogy én csak jót tudok mondani a nyilasokról. ;)
2009. márc. 29. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
A horoszkóp nagyon szorosan közrejátszik az ember kapcsolataiban, mert aki hisz benne az buta és aki buta azt átverik a kapcsolatban is.
2009. ápr. 4. 00:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Így öt év múlva azt mondom, hogy közrejátszik. Változnak az emberek. :D
2014. jan. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!