Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire igénylitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire igénylitek azt, hogy egy fiú udvaroljon nektek ha szeretne veletek összejönni?

Figyelt kérdés
És ha már udvarolna neked valaki akkor mi lenne az ami bejönnne és mi lenne az amit már túl nyálasnak gondolnál?

2022. júl. 31. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
alap dolog hogy udvaroljon
2022. júl. 31. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami tetszik nekem az az, hogy figyelmes, minden apró részletre kíváncsi ami velem kapcsolatos, apró ajándékok pl csoki, bonbon, vagy virág. Odaadó, megértő és türelmes, ilyesmi...

Amit már túl nyálasnak vélek, az a szerenád az erkélyem alatt

2022. júl. 31. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
AZ oké, csak ha a nő ezt elvárja és ő nem tesz semmit, akkor udvaroljon neki a Terry Black de ne én.
2022. júl. 31. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Különben honnan tudnám, hogy szeretne velem összejönni?😂
2022. júl. 31. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Privire.

Igen, kaptam már az erkélyem alatt szerenádot, hiába mondtam neki menjen el, egész éjjel ott volt az erkélyem alatt, hogy vigyázzon rám, miközben alszom... Túlzásba vitte és szakítottam. Nagyon kellemetlen érzés volt, főleg mikor a szomszédok is felfigyeltek rá mi folyik kint

2022. júl. 31. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet hogy én már nem randizom, de a párom a mai napig udvarol 2 év után is.
2022. júl. 31. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!