Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a pasimnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy lehetne ápoltabb? Úgy hogy ne sértsem meg.

Figyelt kérdés

Ami zavar:

-nem jár rendszeren fodrászhoz, úgy kell mindig kérnem őt, hogy szivem mostmár irány nyiratkizni

-zsíros a füle

-az arcbőrének nincs jó illata

-az esti fogmosás néha elmarad

Egy éve vagyunk együtt és nem tudom hogy ezeket csak kost veszem észre, vagy most kezd már nagyon zavarni, de én magamat egy ápolt nőnek tartom és nekem ez fontos. Alapjáraton helyes pasi, a többi dologra ad, de ezekre amiket felsoroltam nem. Volt már valaki ilydn helyzetben? Hogy kell tapintatosan "beszólni" ezekért?

2022. júl. 30. 23:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Talán mert a kérdező párját más is érdekli a novel kapcsolatban, mint hogy nem szpta le öt. Jó is, hogy az inceleknek nincs párja!
2022. júl. 31. 08:28
 12/16 anonim ***** válasza:
5%
“Az igazi férfi az mindig egy picit spicces és van egy diszkrét szarszaga.” (Bohumil Hrabal)
2022. júl. 31. 09:17
 13/16 anonim ***** válasza:
6%
A gyíkot mossa, vagy van az előbőre alatt egy tányér tésztára elegendő túró?
2022. júl. 31. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Ez fura, az arcbőrnek akkor nincs jó illata, ha megmosva sincs.

Szerintem beszéld át vele, ha ezen megsértődik, akkor ennyi volt. Természetes, hogy ez zavar Téged, csak őszintén.

2022. júl. 31. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
🤮🤮🤮
2022. júl. 31. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem lennék együtt ilyen emberrel, mert igényesebbnek tartom magam ennél.
2022. aug. 3. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!