Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutathatnám meg az ex pasimnak hogy jobb vagyok tőle, és az ex barátnőitől is?
Miért kell egy olyan embernek bármit is "mutatni" azaz bizonyítani hogy jobb vagy ha már nincs közötök egymáshoz?
Ugyértem ha EX-barátról beszélünk akk szakítottatok.Tehát miért kell neki bármit is megmutatnod? mi a lényege? mi változik?
A csúnya gonosz bácsi megbántott és te érett felnőtt nőként vissza akarsz vágni...oh wait, ilyet a gyerekek szoktak csinálni.
Miért akarsz még bohócot is csinálni magadból?
Fogadd el, hogy vége. Amennyiben csúnya dolgot művelt, akkor pedig tessék felnőttként együtt élni vele és lezárni a dolgot magadban. Ő már nem az életed része. Nincs értelme vele foglalkozni.
Erd el a celjait helyette.
Pl kiegyensulyozott parkapcsolat, vagy legyen kocsid, jarj über jo cuccokban, tölts fel boxkesztyüs kepet magadrol meg amikor tandemugrasz vagy mi is a neve az utcai edzesnek? Nagy divat manapsag tuti jo cuki nöcis videokat is lehet csinalni es enter enter hagy szoljon :)
Nos ha így áll a helyzet szeretném hogy tudd mélyen együtt érzek veled. Nem akarom lekicsinyleni a problémád.El tudom képzelni milyen tehetetlen dühöt érezhetsz azután a férfi után de hidd el nekem,az a legjobb ha nem foglalkozol vele többé.
A probléma a "jobbság" bizonyításával hogy egyrészt lutri,másrészt aránytalanul nagy energiát emészt fel.
Tehát ahogy h bizonyíts nekik bármit sokat kellene velük egy légtérbe lenni hogy láthassanak rajtad változást,másrészt pedig egyáltalán nem biztos hogy ez őket bármilyen szinten megérintené őket.
ezért a legjobb megoldás hogyha elengeded azt a r*hadékot aki megbántott.
Hát nekem ez úgy sikerült, hogy leszartam és éltem az életem. Ő csalt meg ő dobott, ráadásul megalázó módon, egyik közös nőismerőssel bukott le.
Miután párszor látott a mostani barátommal, hívogatni kezdett, hogy hiányzik neki a kapcsolatunk, de azééért nagyon jól érzi magát a csajjal.
Két hívása után ignorálni kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!