Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a pasimnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy lehetne ápoltabb? Úgy hogy ne sértsem meg.

Figyelt kérdés

Ami zavar:

-nem jár rendszeren fodrászhoz, úgy kell mindig kérnem őt, hogy szivem mostmár irány nyiratkizni

-zsíros a füle

-az arcbőrének nincs jó illata

-az esti fogmosás néha elmarad

Egy éve vagyunk együtt és nem tudom hogy ezeket csak kost veszem észre, vagy most kezd már nagyon zavarni, de én magamat egy ápolt nőnek tartom és nekem ez fontos. Alapjáraton helyes pasi, a többi dologra ad, de ezekre amiket felsoroltam nem. Volt már valaki ilydn helyzetben? Hogy kell tapintatosan "beszólni" ezekért?

2022. júl. 30. 23:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Huh, hát pedig ezek elég alapdolgok.
2022. júl. 30. 23:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom 😐.. Szerintem is... Olyanok, hogy zuhanyzás, intim higiéna, körmök kézen lábon, ezek rendben vannak... De akkoris. Nagyon gáz. A fodrászt csak nagyobb hangsúllyal ugyan, de el tudom érni hogy elmenjen. Az arcápolásra gondoltam hogy veszek neki valami pasiknak való arclemosót, aztán hátha rákap... De pl hogy mondjam meg neki hogy koszos a füle, nem tudom
2022. júl. 30. 23:32
 3/16 anonim ***** válasza:
8%
kedvesen
2022. júl. 30. 23:40
 4/16 anonim ***** válasza:
34%
Este ajánld fel hogy lefürdeted előjátékként. Aztán lemosod az arcát és a fülét is kitisztítod(ezt ő nem is látja, erre gondoltál már?). A végén pedig mondhatod, hogy ilyen tökéletes tisztán szeretlek. Szerintem kapcsolni fog.
2022. júl. 30. 23:54
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Vessek palántát a füledbe édes vagy kitakarítod?
2022. júl. 30. 23:55
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
én mondogattam a gyerekemnek egy időben, hogy elfelejtetted megmosni a füledet. egy darabig mondogattam, aztán megunta és már eszébe jut.
2022. júl. 31. 00:08
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Szivem, most már meg a füled, hát hogy néz ki? Így. Jó, mi hat éve vagyunk együtt, és bár ezt nem kellett még mondanom, de ezt mondanám. Az ember ne sértődjön meg a párja őszinteségén, mert ez is alapvető dolog. Ezt is mondhatod neki, ha szükséges.
2022. júl. 31. 00:22
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

"Este ajánld fel hogy lefürdeted előjátékként."

Ez nem előjáték lenne, hanem totál libidógyilkos.

2022. júl. 31. 01:12
 9/16 anonim ***** válasza:
12%
Nem depressziós véletlenül?
2022. júl. 31. 06:23
 10/16 anonim ***** válasza:
14%

És egy ilyennek van nője!!!

A csomó incel meg naponta sipítozik, hogy szopatlanok.

2022. júl. 31. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!