Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygombám van, hogy mondjam el a pasimnak?
Egy hónapja vagyunk együtt, ami ráadásul még ki sincs mondva konkrétan, csak elég nyilvànvaló. Tehàt még nagyon az eleje mindennek. És elkaptam a gombát. Nem viszket, csak darabos, fehér folyásom van, semmi más.
Csütörtökön voltam a nőgyógyásznál emiatt, és csak hétfőre hívott vissza, addig semmit sem írt fel rá...
Ma este találkozom a pasimmal, és muszáj lenne megmondanom neki hogy mi a helyzet, de ennyi idő után ezt nagyon gáznak érzem. Mit csináljak?
Mondd el neki, higy van valami kis gond, ezért most nincs szex, de ne részletezd neki a tüneteket úgy mint nekünk sztem.
Btw, az tudod ugye, h valószínűleg tőle kaptad el?
3-as!
"Btw, az tudod ugye, h valószínűleg tőle kaptad el?"
Elmondom neked, hogy a gombás hüvely fertőzés csak a legritkább esetben ered a pasiktól. Inkább a műszálas bugyi, elhízás, tisztátalan kézzel való érintés okozza.
Kérdező! Mondd el neki az igazat, az a korrekt, tisztességes, és elvárható.
30F
Csak momdd el neki simán
Semmi gaz nincs ebben
A kamilla nem írja a gombát! Csak a gyulladást (IMMUNVÁLASZ !) nyomja el.
Adekvát orvosi terápia kell, és ki kell hajítani a műszálas (főleg, ha tanga) bugyikat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!