Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kidobott a szeretőm,mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kidobott a szeretőm,mert túl sokat akartam,attól még néha hiányozhatok neki?

Figyelt kérdés
5 hónapig voltam egy férfi szeretője,de megszakította velem a kapcsolatot mert belé szerettem,és többet szerettem volna.Azon gondolkodom,vajon néha gondol még rám? A szex isteni volt
2022. júl. 28. 12:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem megérteni miért szakította meg inkabb a kapcsolatot. Még itt is erőszakosan fújod a magadét, valaszok nem mennek át :D
2022. júl. 28. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy akivel probléma van azt minél gyorsabban leépítjük és inkább bevállalunk egy átmeneti üres időszakot minthogy később nagyobb probléma legyen belőle.

Aki szeretőt tart az pontosan tudja mit vár el a másiktól, diszkréció, kiszámíthatatlanság, spontaneitás. Hiába tervezel el valamit bármikor közbejöhet valami és ez kikezdi a partnereket akik erre várnak napok óta.

A kérdésedre a válasz, igen gondolok a régi partnereimre, mert jó volt velük, de egyben kíváncsi vagyok a következő nőre. Nekem egyszerre csak 1 szeretőm volt, van aki egyszerre többet is tart, bebiztosítja magát.

2022. júl. 28. 15:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Tök durva ....
2022. júl. 28. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom én ffikent én lettem szerelmes akivel isteni a sex....
2022. júl. 28. 15:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Ö mondta hogy isteni velem . Azt mondta, soha nem volt még ennyire tüzes ,szenvedélyes nővel. Úgyhogy remélem kicsit hiányol.
2022. júl. 28. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!