Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző voltam, mert nem tettem a szeretőmmé?
Megismertem egy férfit, az első perctől kezdve szimpatikus volt számomra, és szépen lassan beleszerettem. Ő is belém, szépen ismerkedtünk, mennyit sutáskodtunk a másik társaságában, most is mosolyt csal az arcomra az emléke.
De ennél többet nem engedtem magamnak, mert férjnél voltam akkor, bár már a válás előszobájában, már csak a ház-gyerek kapoccsal.
Egy kellemes délután kibukott belőlem egy féligazság, amivel "megsértettem".
Számomra nem fért bele, hogy akkor annál több legyen köztünk, mint ami. Ott álltam, hogy szívem szerint megpróbálnám vele, de a józan eszem azt mondta egyikünknek sem fair, ha engedek magunknak.
Nem értem miért lett volna elfogadható, hogy a szeretőmmé válik, és amíg ott volt a férjem addig is "kavarunk". Számomra egy olcsó kacattá redukálódott volna minden amit adni tudtunk volna a másiknak. Tisztelni és megbecsülni se tudtam volna, használom és eldobom.
Nem tudtam irányítani az érzéseim, és nem akartam a szívével játszani, a szerelem-vonzalom nem irányítható, max elnyomható, ha tudom, hogy másként néz rám, nem keresem, és nem engedem elfajulni a dolgot.(ha tudom, hogy elesek leülök effekt)
Számtalanszor elképzeltem azt a pillanatot, amikor visszautasítottam, mi lett volna ha... sose tudjuk meg.
És nem értem magam, ha ez volt a "helyes" döntés, miért fáj a hiánya.
Talán a szerelem miatt fáj ennyire.
De becsülendő, hogy megálljt parancsoltál magadnak, lévén, hogy férjnél vagy. Ne érezd magad rosszul emiatt, jól cselekedtél.:)
Második, igen mellélőttél.
Ide keverted az anyagi biztonságot, amit a házasságomban én jelentettem, és igen jobban állok, mert nem az adósságokba folyik el a keresetem, és egyedül gyt nélkül tudom fent tartani hármunkat. És igen, hiányzik a gyengédség a tisztelet, amit évekig nem kaptam meg, mert már nem voltam más, csak egy pénztárca-mosógép-matrac hármas, amivé a házasságom redukálódott, és igen, ha tudom előre, hogy tíz év után, azt mondom, hogy egy ekkora taplót hogyan lehetett megszeretni nem folytatom vele az ismerkedést, nem házasodunk össze, nem vállalok gyereket tőle, így is négy évet azzal vesztegettem el, hogy rendezzük a házasságunk, és visszaállítsuk a kezdeti szépet.
Mert számomra egy megalázó helyzet. Még velem élt a férjem akkor, tehát amikor tőle elköszönök akkor is úgy jövök haza, hogy egy másik pasi "vár" itthon.
Ha szeretsz valakit ezt meg tudod vele tenni? Hogy kvázi becsapod, én nem hitegettem volna, hogy majd elválok, de maga a helyzet nekem ott ezt jelentette, hogy egy hamis illuziót teremtek számára.
Azért fáj mert nem ez volt a helyes döntés. Igaz, hogy nem szép dolog mással kavarni ha kapcsolatban, házasságban vagy de ugyanakkor az ember nem vágja haza azt akivel valóban boldog lenne amikor az előző kapcsolat a válás előszobájában tart. Legfeljebb időt kér, hogy tisztességesen rendezze a "dolgait". Addig is megbeszéljük, hogy az új kapcsolat folytatásra méltó de szeretnénk "tisztán" kilépni a régiből és addig maradhat az eddigi felállás, találkozunk, jól érezzük magunkat eggyütt stb. Persze ez nem tarthat évekig.
Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!