Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kidobott a szeretőm,mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kidobott a szeretőm,mert túl sokat akartam,attól még néha hiányozhatok neki?

Figyelt kérdés
5 hónapig voltam egy férfi szeretője,de megszakította velem a kapcsolatot mert belé szerettem,és többet szerettem volna.Azon gondolkodom,vajon néha gondol még rám? A szex isteni volt
2022. júl. 28. 12:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet néha van kangörcse vagy hiánya de a nem kért nem kívánt érzelmi erőszaktól mindenki menekül.

Jelenleg én nőben vagyok hasonlóan. Lennék a párommal de amiért ő betegesen féltékeny inkább menekülök ezerrel. Be kell látnom akarhatok én bármit is, a másik képtelen a velem valo normális együttműködésre, mert esetünkben ugye mentalisan beteg.

En inkább nélküle mint vele.

2022. júl. 28. 12:46
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Várj még pár hetet, utána már tele lesz a töke, és újra lesz esélyed dugásra.
2022. júl. 28. 13:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Valószínűleg:-)
2022. júl. 28. 13:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha áll a péló akkor biztos, érzelmileg nyílván nem.
2022. júl. 28. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nincsenek érzelmei irántad és elhajtott akkor kétlem hogy te hiányoznál neki

Max az hogy nincs kibe ürìteni

Bár nem nehéz új csajt találni

Úgyhogy ez offos

2022. júl. 28. 13:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem azért valamit biztos érez irántam,csak nem akarta feladni a nyugodt , biztos életét. De akivel hónapokon át jól érzem magam , az azért hiányzik ha hirtelen nincs . Vagy q férfiak teljesen erzelemmentesek?
2022. júl. 28. 13:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, de téged pont ezért tett lapátra, mert látta, hogy többet akarsz
2022. júl. 28. 13:39
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Hát én nő vagyok,7 évig voltam szerető

7 év alatt cseppnyi érzelem nem alakult ki a pasiban...

Úgyhogy igen...a férfiaknak q nyugodt élet kell és a diszkrét pu.nci

Túl egyszerűek

Ők tényleg nem vágynak másra mint szexre,nyugodt pár órára

És ha érzik hogy belerondítanál ebbe mert neked érzelmeid lettek stb akkor inkább keres mást..

Én már csak tudom

2022. júl. 28. 13:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis hiányzom neki. Bizonyára sokat gondol rám, lehet még kibèkúlünk.
2022. júl. 28. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Biztos annyira hiányzol neki hogy most is épp mással kefél 🤡
2022. júl. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!