Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ilyen majom?
Tetszett egy csaj, de ő azért nem akart velem összejönni, mert németbe dolgozok de 3 hetente 15 napot itthon vagyok, van egy 18 éves lányom így nem tudtam neki ígérni a 15 napból 15-öt. Erre hallom, hogy szeptembertől megy ki Ausztriába dolgozni.
Velem nem akart össze jönni, mert kint dolgozom de ő meg kimegy...

Akkor kedves kérdező szerinted pénzzel mindent el lehet intézni?!
A gond ott lett volna ,hogy nem tudtál volna vele ELÉG minőségi időt együtt tölteni.
Tudod...nem mindenkinek elég a pénz...
Nyilván MeGvÁrT volna 😅😅

Sokan kicsit durván fogalmaznak, de szerintem is igazuk van, és te is látod, hogy nagy az egyetértés a válaszolók között. Miért írtad ki a kérdést, ha csak igazolást kerestél magadnak? Elhiszem, hogy csalódott vagy, de ez nem segít a továbblépésben.
Leírásod alapján tényleg egy korrekt nőnek tűnik, aki előre megmondta, hogy nem akar távkapcsolatot és nem akar a párjától pénzügyileg függeni. Szerinted ettől miért lenne majom?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!