Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ilyen majom?
Tetszett egy csaj, de ő azért nem akart velem összejönni, mert németbe dolgozok de 3 hetente 15 napot itthon vagyok, van egy 18 éves lányom így nem tudtam neki ígérni a 15 napból 15-öt. Erre hallom, hogy szeptembertől megy ki Ausztriába dolgozni.
Velem nem akart össze jönni, mert kint dolgozom de ő meg kimegy...
Hogy jön ide az édesanyám? 😂 Egyébként se értem mire fel a nagy bevédés, de gondolom hasonló karakterű nőcik írkálnak.
Mert ha egy normális pasi nem kell aki segít anyagilag is aztán meg hanyatt homlot rohan ki takarítani holott bankban dolgozik mi ha nem egy idióta dolog??? Sírtok h nincs normális férfi de ha van akkor meg nem kell... Ennyit arról ki a majom , mert nem én. Lett volna lehetősége mellettem bármire...

"Ha egyszer neki úgy lett volna több pénze mert adtam volna, de így meg ő megy ki 😀😀😀"
Jól tette. Az az ő pénze, amit ő keres meg. Abból lesz nyugdíjjáruléka, afelett rendelkezik ő, és nem egy faroktól függ.
És miért ne ment volna ki? Nincs senkije. Távkapcsolatot nem akar.

"Sírtok h nincs normális férfi de ha van akkor meg nem kell"
Te nem vagy normális férfi.

Anyád is nő, vagyis téged egy majom szült + csináltál egy most 18 éves majmot is.
Akkor te mi vagy?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!