Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mire véljem ezt? Mit akarhat? Hátsó szándék?
2020 végén megismertem egy férfit, aki a szeretőm lett.. Nekem ekkor az első házasságom épp romokban hevert (fizikailag és lelkileg is bántalmazva voltam, idegbeteg , drogos férj által). 2 hónapig jártunk össze, nagyon jól kijöttünk, jó barátság is alakult ki közöttünk. Bevallom, én kicsit többet éreztem iránta, mint Ő irántam, de lehet ez a kétségbeesésnek köszönhető. A "kapcsolatunk" azért ért véget, mert az exe bejelentette, hogy terhes tőle és az ország másik végében laknak, így Ő a kisfiával akart lenni, visszaköltözött a szülővárosába. (Az exével nem jött össze újra)Én azóta elváltam és rám talált a szerelem, újra házas vagyok és van már egy kislányunk is. 3 napja Viber-en írt ez a férfi, érdeklődött, hogy vagyok stb. Ő jelenleg Németben dolgozik. Nagyon örültem, hogy írt, mert kedveltem és jó emlékeim vannak miatta. Ő segített rájönni arra, hogy többet érek annál, hogy bántalmazva és megalázva legyek, miatta sikerült elválnom. Anno búcsúajándékként kapott tőlem egy emléktárgyat, amiről most küldött képet, hogy meg van még neki, a lelke egy darabja, ahogy mondta, mint Woldemortnak a horcrux annyira fontos neki. Ezt nem tudom mire vélni. Tudta, hogy kicsit többet érzek iránta, de tudom, hisz megbeszéltük, hogy csak a szexről szól a dolog, erre most mindennap ír, küldözgeti a képet a tárgyról, emlékeket elevenít fel. Hozzá tenném, ha most itt lenne a közelben, nem létesítenék vele semmilyen kapcsolatot, mert tiszta szivvel szeretem és tisztelem a férjemet. :)
A hűtlenség miatt itélkezőnek előre leírom, hogy feleslegesen írtok, lepontozom úgyis, nem ismertek, nem tudjátok miket kellett átélnem, milyen fájdalmakat, így nem kérek a véleményetekből. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!