Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb 2 hónappal ezelőtt elkezdtem járni egy kutyusos klubba hetente 2x, ott találkoztam egy férfival, azóta beszélgettünk és találkoztunk is, ami csókolózásba fajult. Ő azt mondja, h nagy hatással vagyok rá és hogy valamilyen oknál fogva úgy tud csak rám tekinteni mint egy nőre. Belemenjünk többe is? Kapcsolat szerintem nem lenne belőle csak ilyen alkalmi, mit tennétek helyemben?

2022. júl. 23. 15:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
9%

29. Igen, hatalmas tanulatlanság... Te is biztos fejből tudtad.

Sőt, ha megkérdeznénk az utcán 100 embert, biztos 90 tudná...

100 professzor közül sem tudná 5 sem, még a szó jelentését sem, nemhogy mikor és ki találta ki.

Kicsit olyan ez a szó tudod, mint a százféle kamuszexualitás, amit elkezdtek az utóbbi években magukra használni sokan, hogy így legyenek egyedi kis hópelyhek. Tudod, mint a demiszex, pánszex, szapioszex, stb, tehát ezek a kamu nemlétezőek, amik mind besorolhatóak az alap háromba is.

2022. júl. 24. 06:10
 32/38 anonim ***** válasza:
69%

Nem azért mennek szét, mert egyidosek. Ha ennyire egyszerű lenne a hosszú kapcsolat receptje, akkor az emberek folyamatosan idősebb emberekkel jönnének össze.

A nem megfelelő on és emberismeret okozza a legtöbb kapcsolat véget.

Nekem szexuálisan nem vonzó egy 35-50 éves férfi.

A legtöbb huszonévesek szinten nem, legalábbis egyet sem ismerek.

Plusz, ha 30 évesen gyereket akarok, addigra a párom már 60, a gyerek középiskolai éveit meg nem is biztos, hogy megeli.

Plusz, aki 50 évesen egyedülálló, annak szinten boritekolhatoan vagy onismerete vagy ember ismerete nincs, de egy volt felesége esetleg gyerek/gyerekei biztosan, na nekem egyik sem hiányzik.

24N

2022. júl. 24. 07:29
 33/38 A kérdező kommentje:
Tyűha de elkanyarodtunk
2022. júl. 24. 08:27
 34/38 A kérdező kommentje:
Attól köszi mindenki
2022. júl. 24. 08:27
 35/38 anonim ***** válasza:
28%

Figyu,

Elöbb már írtam, hogy senkivel ne törődj. Ha jól érzed magad vele, egészségedre, élvezd, amíg lehet.

Nincs olyan 20-onéves ember, aki ne kapna egy két maflást magánéletileg, de ez mindíg utólag jön. Előtte vannak az élmények élvezezek. Attól félni most, hogy mi lesz egy év múlva, hülyeség, sztem.

Senkivel ne törődj, csak magatokkal.

2022. júl. 24. 09:50
 36/38 anonim ***** válasza:
42%
Én (31/N) belemennék, a te korodban is belementem volna. De tény, hogy én sosem vágytam többre ennél, és az is, hogy belőlem a kiéhezettség beszél, mert nekem sosem voltak ilyen lehetőségeim, nem kellettem a kutyának sem. Ki nem hagynék egy olyat, aki vonz, akit kívánok, és ez kölcsönös!
2022. júl. 24. 10:25
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

32. Ez az utálatos amikor valaki saját magából indul ki mint ultimate igazság és azt akarja ráerőltetni másokra. Igen, neked nem vonzó valamiért 24 évesen egy 35 éves férfi. (Bár ez is megkérdőjelezhető, mert nem ismered a világ összes 35 éves férfiját és tuti valójában lenne olyan, akit vonzónak találnál.)

A másik, hogy mi ez a "A legtöbb huszonévesek szinten nem, legalábbis egyet sem ismerek."??? - Nyilván nem sok embernek ismered a konkrét preferenciáit, legalábbis én pl. a maximum két kézen megszámolható legjobb barátaimnak vagy közeli haveroknak tudom a pontos preferenciáit, hogy pl. szexelnének-e idősebb nővel. A másik, hogy attól, hogy valaki épp most korabelivel van együtt nem azt jelenti hogy ne jönne össze idősebbel. Az én legutóbbi barátnőm is 23 éves volt, de mégis szexelnék szívesen 40 éves nővel is. Mivel egy nőt ugyanúgy tarthatok vonzónak akkor is, ha 20 éves vagy akkor is, ha 40.

28/F

2022. júl. 24. 17:14
 38/38 anonim ***** válasza:
55%
Miért, miért más nézőpontjából kene kiindulni? Mindenki nyilván a saját tapasztalataiból vagy abból tud kiindulni, amit a környezetében lát. Ebben semmi újdonság nincs.
2022. júl. 24. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!