Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb 2 hónappal ezelőtt elkezdtem járni egy kutyusos klubba hetente 2x, ott találkoztam egy férfival, azóta beszélgettünk és találkoztunk is, ami csókolózásba fajult. Ő azt mondja, h nagy hatással vagyok rá és hogy valamilyen oknál fogva úgy tud csak rám tekinteni mint egy nőre. Belemenjünk többe is? Kapcsolat szerintem nem lenne belőle csak ilyen alkalmi, mit tennétek helyemben?

2022. júl. 23. 15:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi prüd hozzászólást.

Érezd jól magad. Semmi gond ezzel.

Nem más vélemény szerint élj.

Tedd ami jólesik. Nem kell 20 évesen a nagy Ő re várni. Azt meg hogy mi lesz veled 3 év múlva, még te sem tudod, nemhogy még mi itt :-)

2022. júl. 23. 16:12
 12/38 A kérdező kommentje:

Az az igazsag, hogy volt egy 2 evig tarto kapcsatom egy velem egykorú palival, reszemrol oriasi szerelem volt, ő meg eldobott mert dugni akar ossze vissza

Most meg jott egy ilyen “lehetoseg” es annyira felvillanyoz, de erzem h egy picit hiba is lenne meg közben jo is

2022. júl. 23. 16:12
 13/38 anonim ***** válasza:
35%

Mi lenne benne a hiba?

Hogy jól érzed magad és jókat szexelsz

2022. júl. 23. 16:15
 14/38 anonim ***** válasza:
59%
#12 Ha nem zavar az, hogy ez is csak komolytalan, dugós kapcsolat lesz, akkor menj bele nyugodtan.Ha komolyabban tervezel akkor felesleges, mert öreg hozzád.Értem úgy, ha komoly kapcsolatot akarsz családalapításra, akkor öreg hozzád.
2022. júl. 23. 16:18
 15/38 anonim ***** válasza:
43%
Efebofil az öreg. Vonzák a 15-20 évesek.
2022. júl. 23. 16:25
 16/38 anonim ***** válasza:
37%
Dikk a lepontozás itt is megy ám xd Kérdező, azt tedd amit szeretnél, ha kívánja a tested akkor hajrá, ha nem akkor meg koptasd le
2022. júl. 23. 16:30
 17/38 anonim ***** válasza:
32%

Ahogy szeretnéd.

Butaság ezt mondani sokak szerint de csak egyszer élünk.

Míg a fiatalabbak része leginkább dugni akar csak addig az idősebb ember jó részt már nem csak szexelni akár veled.

2022. júl. 23. 16:40
 18/38 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne? Tény, hogy nem a te korosztályod, de ahogy írod, csak alkalmi lenne. Szerintem tedd azt amit jónak látsz. Nagy a korkülönbség, de egy 38 éves férfi nem öreg még közel sem. Egyes válaszolók, úgy tudnak itt fröcsögni, mintha 14 éves lenne a kérdező. Felnőtt nő, nem kiskamasz. 31/N
2022. júl. 23. 17:08
 19/38 anonim ***** válasza:
42%
Nekem 35 évesen volt húszèves szeretőm, egy percig sem gondolkodtam a korkülönbsègen. Ja és én voltam nőkènt az idősebb :)
2022. júl. 23. 17:21
 20/38 anonim ***** válasza:
59%

#18 Ilyenben te is benne lennél?

24F

2022. júl. 23. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!