Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 L egy 38 F -vel? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb 2 hónappal ezelőtt elkezdtem járni egy kutyusos klubba hetente 2x, ott találkoztam egy férfival, azóta beszélgettünk és találkoztunk is, ami csókolózásba fajult. Ő azt mondja, h nagy hatással vagyok rá és hogy valamilyen oknál fogva úgy tud csak rám tekinteni mint egy nőre. Belemenjünk többe is? Kapcsolat szerintem nem lenne belőle csak ilyen alkalmi, mit tennétek helyemben?

2022. júl. 23. 15:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
40%

Már nem azért, de ha nem tudja magától, hogy mit szeretne, nem olyan céltudatos még, nincsenek igazán támogató szülei, barátai, és a gyakori népéhez fordul tanácsért, akkor igenis óvatosságra kell inteni egy 20 éves lányt. Jogilag felnőtt, ez tény, de attól még nagyon fiatal, sebezhető, kihasználható.

Kérdező, én nem mondom, hogy tedd, vagy ne tedd. Csak gondolkozz el, hogy ismered-e eléggé ahhoz, hogy nagyon közel engedd magadhoz. Vagy gondolj bele, ha beleszeretsz és közös jövőt szeretnél, az működne-e? Bulizni vágyó, szexelgetős kapcsolatot akaró emberből van fiatalabb, meg középkorú is. Ahogy érett, felelősségteljesen gondolkozóból is. Nem a kor fogja meghatározni valaki hozzáállását, max idősödve érettebbek vagyunk általánosságban. De simán lehet valaki 38 évesen azt gondolja, hogy oké, nekem elegem volt a felnőtt létből, most élvezem az életet kicsit. És lehet neki egy jó kaland lesz, neked meg egy évekig tartó szerelem-trauma. Szóval gondold végig te mit szeretnél, és ismerd meg kicsit mielőtt közelebb engeded magadhoz (főleg lelkileg).

2022. júl. 23. 17:23
 22/38 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen felesleges, dugni találsz bármikor valakit. Ha 20 évesen 2 éves párkapcsolatod volt, akkor nem hiszem, hogy fel vagy készülve szexkapcsolatra, ahhoz nagyfokú tudatosság kell.
2022. júl. 23. 17:24
 23/38 anonim ***** válasza:
57%

Ebből nem lenne komoly, max szex, de az meg már nem jobb egy fiatal, veled közel egykorú vagy kicsit idősebb, potens férfival?

24N

2022. júl. 23. 19:58
 24/38 anonim ***** válasza:
38%
Mert egy 38 éves férfi nem potens? 😅
2022. júl. 23. 20:34
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
Egy 28 éveshez kèpest impotens, utolsó.
2022. júl. 23. 20:35
 26/38 anonim ***** válasza:
32%
Én voltam 20-45 ig pasival, már csak 35 fölött keresek csak mert nagyságrendekkel jobb velük a szex.
2022. júl. 23. 20:38
 27/38 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy mindegy, hogy mindenki leírja a véleményét.

Úgy is rajtad áll vagy bukik.

Azok akik azt mondják, hogy ne tedd csak azért teszik, hogy megelőzd a bajt.

Az ilyeneknek nem szokott jó vége lenni. (Szerintem sem)

Meg gondolj csak bele..

Tegyük fel összeállsz vele, ne adj Isten utána elválnak az útjaitok.

És összehoz a sors egy veled nagyjából egy idős férfival.

Szerinted az az ember majd mit gondol rólad, mikor ez napirendre kerül?

Magamból kiindulva nagyon nehezen tolerálnám és sokáig bizalmatlan is lennék veled kapcsolatban, hogy komoly-e ez az egész.

És amúgy is én is férfi vagyok.

Egy férfinak imponál egy ennyivel fiatalabb nő, főként csak azért ,hogy felpróbáljon.

De nem hiszem, hogy komolyan venne téged.

Ennyi idősen már családos embernek kellene lenni, de ha nem is legalább gyerekének kellene legyen.

Jövőtervezés szempontjából meg had ne kelljen leírnom, szerintem magadtól is rájössz.

22f

2022. júl. 23. 22:43
 28/38 anonim ***** válasza:
18%

Az az undi, hogyha egy másik 20 évessel akarna dugni, azzal nem lenne gondja a sok lepontozóbajnoknak, egyedül a kor nekik a probléma.

A kamu "efebofil" szó is jó nagy baromság (Mikor találták ki ezt, tavaly, vagy 5 éve?), teljesen normális, ha egy akármilyen korú ember vonzónak talál egy 20 éves korút. Nem normális egy kalap alá venni a 15 és a 20 éveseket.

Kérdező én 22 évesen szexeltem 40 éves elvált kétgyerekes anyukával, 24 évesen voltam szexkapcsolatban több hónapig 37 éves nővel. Tök szép élményként maradtak meg, szerintem menj bele.

28/F

2022. júl. 24. 00:35
 29/38 anonim ***** válasza:
63%
28 Az efebofil szót Georges Saint-Paul használta először a könyvében 1896-ban, publikált formában meg már az 50-es évektől velünk van. Attól hogy te tanulatlan vagy, ez a valós kifejezés még létezik, már vagy 126 éve.
2022. júl. 24. 02:21
 30/38 anonim ***** válasza:
7%

Istenem, nézzetek már egy kicsit szét :

A 20-onévesek és majdnem egykorúak kapcsolatai 60-70 %-a szétmegy. Miért ? Mert összhatásban kevesek egymásnak.

Egy idősebb 35-50é kapcsolata egy 20-onévessel sokkal kielégítőbb (nem csak szexuálisan) mindkettőnek, akár hosszútávon és sokkal nagyobb élmény.

2022. júl. 24. 05:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!