Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te vagy a párod kapna egy közepesen nagy összeget (párszáz ezer forint) akkor elfogadnátok a felét/egy részét?
Itt gondolok akár közös elköltés / a pénzből adás akár hogy vegyen magának valamit, vagy autóra költsön vagy magára, vagy közös kikapcsolódásra?
El szabad fogadni a pénzt / adni belőle?
Nem fog az adó fél kihasznált-nak tűnni, vagy a fogadó fél kihasználónak?
Párkapcsolat alatt nem egy pár hónapos kapcsolatra gondolok, hanem már egy hosszabbra.
Én úgy gondolom, hogy amíg külön kassza van, addig az mindenhogy az ő pénze.
Nem fogadnám el. Ha úgy dönt, hogy abból valamerre közösen nyaralunk, vagy vesz nekem belőle egy egyszerűbb, pár 10 ezer forintos ékszert, stb, az oké, az ő döntése. De pénzt, főleg a felét semmiképp, ahogy azt se, hogy abból fizessen nekem valami drágább képzést, vagy egyéb kifejezetten csak nekem/rólam szóló drága dolgot. Én az életben mindenhol azt tapasztalom, hogy az ilyesmi rossz vért szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!