Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok erről a lányról: elfogadnátok barátnőnek? Nők, ti látnátok benne riválist?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 21. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem látnék benne riválist. Átlagos arcú, nagydarab, ostoba vetkőzős lányka (az ostoba azért, mert csak azok csinálnak ilyen videókat, nem azok akiknek szorult a fejébe valami).

Te amúgy a kétpipás pedó vagy, aki mindig ilyen szerencsétlen kiscsajokat linkelsz, és mellékállásban erőszakoló? Utóbbinál arra gondolok ahol nemrég leölni való disznóhoz hasonlítottad a neked ellenkező nőket.

2021. nov. 21. 16:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem az a felhasználó vagyok. De ha ő valóban erőszakolő, akkor már lehet, lecsukták a rendőrök.

Ez pedig nem kiscsaj, egy hanem érett, körülbelül 20 éves nő. A pedofilok a kb. 8-10 éves kislányokat szeretik, akiknek nincsenek ilyen nagy melleik, mint neki. A kislányokat nem szeretem, de a fiatal, nőies idomú, 20 év körüli lányokat igen. És szerintem ezzel sokan vannak így.

2021. nov. 21. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem a youtubon vetkőzne, akkor lehet hogy elfogadnám.
2021. nov. 21. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Szép arca van és jó alakja. Ebből még nem következik, hogy társként is el tudnám képzelni, ahhoz meg kellene ismernem. De külsőre vonzó.

F

2021. nov. 21. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Azert ez nagyon tavol van az "ostoba vetkozos" lanyoktol.

En nokent irom, szerintem szep. A teste gyonyoru (nem tulsulyos,hogy az egeszsegere menne, nem is tul vekony,..szep kerek :)

Rivalist nem latnek benne, mert en mar hala az egnek felnottem..es az egyetlen rivalisom az a sajat multbeli enem.

2021. nov. 21. 17:11
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Kulsore bejon, de hogy minek egy ilyen videot csinalni axt elarulhatna…
2021. nov. 21. 17:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Most mi a baj ezzel a videóval?

Amikor fiatal az ember, szórakozik. Nem csinál semmi olyat benne, csak hülyéskesdik. Lehet röhög saját magán a haverokkal.

2021. nov. 21. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem bejön a csaj. Barátnő is lehetne belőle :)
2021. nov. 21. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadnám barátnőnek.

L

2021. nov. 21. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es nőként írom hogy ez a lány nem csúnya hanem szép szimetrikus arca van. En objektiv valaszt adok. 1-es szubjektiv valaszt adott.

Kérdesre a válasz. Miért kéne riválisként tekinteni a másik nőre. Én senkire nem tekintek riválisként. A szerelem nem verseny. Magyaran párkapcsolatba betoppanna es a férfi őt választana akkor csak azt tudom gondolni hogy a kedves pasi megsporolhatta volna az idomet amit vesztegetett de legalabb kiderult hogy soha nem is szeretett igy tobb idomet mar nem vesztegeti.

Ha szimplan utcan kezenfogva ismeretlenul setalnak típusú. Kérdem én miközöm lenne hozzá?

2021. nov. 21. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!