Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ezt az ajánlatot a legjobb férfi barátotoktól?
Anyagilag most nem állok túl jól. Másik albérletet is kell keresnem, és költözés miatt új munkahelyet.
A legjobb barátom felajánlotta, hogy mindenben segít, lakhatás és munka szempontjából is. Szeretné, ha közelebb költöznék hozzá, hogy sűrűbben tudjunk találkozni.
Viszont előállt egy olyan ötlettel, hogy csináljak egy vállalkozást, amiben ő állja az alaptőkét. Találjak ki valamit és ő finanszírozza.
Neki már van egy cége, bőven megél belőle.
28 N
Kérdés h miert segit.
Mert az onzetlenségbol baj szokott lenni.
Valahogy mindenkeppen illik viszonozni.
Van egy régebbi férfi barátja, vele együtt indított vállalkozást. Vagyis a barátja csak alkalmazottként dolgozik neki.
Őszintén tudunk mindenről beszélni, csak ez nekem olyan furcsa.
Nem értem miért a parkapcsolatok kategóriába került.
Na látod, ott is a barát az alkalmazott. Ha már vállalkozast indítasz, ne alkalmazott legyél.
Én megpróbálnék a saját lábamra állni, munka, lakhely. Aztán ha összeszedted magad és van kedved vállalkozáshoz és be akar szállni max társulhattok. De ha ő is hozzájárul az alaptőkéhez, bele akar majd szólniba dolgokba.
Te ismered ezt az embert, és legjobb barátodként nevezted meg.
Én is segítenék a legjobb barátomnak, őszintén és a tiszta szívből. minden hátsó szándék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!