Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ezt az ajánlatot a legjobb férfi barátotoktól?
Anyagilag most nem állok túl jól. Másik albérletet is kell keresnem, és költözés miatt új munkahelyet.
A legjobb barátom felajánlotta, hogy mindenben segít, lakhatás és munka szempontjából is. Szeretné, ha közelebb költöznék hozzá, hogy sűrűbben tudjunk találkozni.
Viszont előállt egy olyan ötlettel, hogy csináljak egy vállalkozást, amiben ő állja az alaptőkét. Találjak ki valamit és ő finanszírozza.
Neki már van egy cége, bőven megél belőle.
28 N
Ez a vicc az egészben, hogy tehetős, a szülei is. Közel 40 éves, nincs testvére, nincs gyereke. Ezen is stresszel, hogy mi lesz így a pénzzel, ha meghal.
20 éves nőkkel nem akar összejönni, tulajdonképpen nem tudja, hogy mit akar. Én meg azt nem tudom, hogy tőlem mit szeretne. Szinglik vagyunk mind a ketten, soha nem tett olyan célzást, hogy többet szeretne tőlem, és én sem. De most olyan érzésem van, hogy nem barátként tekint rám.
Férfi női barátság nincs. Kész. Oké mondjak hogy van azt a végén meglepődnek. Mert nincs.
Azt nem értem hogy miért megvenni akar teged, de neked kéne tudni hogy mi történik körülötted
Ige, furcsa, akkor is, ha legjobb barát..
Ez így mind együtt valóban gyanús. Plusz nem tartom jó ötletnek a közös vállalkozást, de valószínűleg te is csak alkalmazott lennél. Másfelől eleve ez a "találj ki valamit és vállalkozz" sem működőképes, fenntartható dolog.
Nem feltétlenül van benne rossz szándék persze, de akár jól vagy rosszul menne a dolgod, TARTOZNÁL neki... ÉS ez így nem éppen szerencsés.
"előállt egy olyan ötlettel, hogy csináljak egy vállalkozást, amiben ő állja az alaptőkét. Találjak ki valamit és ő finanszírozza."
Ez az ő ötlete, és nem a tied. Nem a te utad. Köszönöd szépen, de te mást gondoltál ki magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!