Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadnátok ezt az ajánlatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok ezt az ajánlatot a legjobb férfi barátotoktól?

Figyelt kérdés

Anyagilag most nem állok túl jól. Másik albérletet is kell keresnem, és költözés miatt új munkahelyet.

A legjobb barátom felajánlotta, hogy mindenben segít, lakhatás és munka szempontjából is. Szeretné, ha közelebb költöznék hozzá, hogy sűrűbben tudjunk találkozni.

Viszont előállt egy olyan ötlettel, hogy csináljak egy vállalkozást, amiben ő állja az alaptőkét. Találjak ki valamit és ő finanszírozza.

Neki már van egy cége, bőven megél belőle.

28 N

2021. szept. 30. 08:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ez a vicc az egészben, hogy tehetős, a szülei is. Közel 40 éves, nincs testvére, nincs gyereke. Ezen is stresszel, hogy mi lesz így a pénzzel, ha meghal.

20 éves nőkkel nem akar összejönni, tulajdonképpen nem tudja, hogy mit akar. Én meg azt nem tudom, hogy tőlem mit szeretne. Szinglik vagyunk mind a ketten, soha nem tett olyan célzást, hogy többet szeretne tőlem, és én sem. De most olyan érzésem van, hogy nem barátként tekint rám.

2021. szept. 30. 09:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mókuska, húszan mondjuk, ez így nem kóser, de ha neked nem gond eladni magad kilóra valakinek, akivel azt se tudod, mi van pontosan köztetek, akkor hajrá, ugorj bele! 🤷‍♂️
2021. szept. 30. 09:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam elfogadni, csak nem tudtam eldönti, hogy ez normális viselkedés a részéről, vagy valami hátsó szándéka van.
2021. szept. 30. 09:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem normális viselkedés. 38F
2021. szept. 30. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Férfi női barátság nincs. Kész. Oké mondjak hogy van azt a végén meglepődnek. Mert nincs.

Azt nem értem hogy miért megvenni akar teged, de neked kéne tudni hogy mi történik körülötted

2021. szept. 30. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Ige, furcsa, akkor is, ha legjobb barát..

Ez így mind együtt valóban gyanús. Plusz nem tartom jó ötletnek a közös vállalkozást, de valószínűleg te is csak alkalmazott lennél. Másfelől eleve ez a "találj ki valamit és vállalkozz" sem működőképes, fenntartható dolog.

Nem feltétlenül van benne rossz szándék persze, de akár jól vagy rosszul menne a dolgod, TARTOZNÁL neki... ÉS ez így nem éppen szerencsés.

2021. szept. 30. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:

"előállt egy olyan ötlettel, hogy csináljak egy vállalkozást, amiben ő állja az alaptőkét. Találjak ki valamit és ő finanszírozza."

Ez az ő ötlete, és nem a tied. Nem a te utad. Köszönöd szépen, de te mást gondoltál ki magadnak.

2021. okt. 1. 11:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. okt. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!