Elfogadnatok, hogy 12 eves lanyotoknak egy 14 eves fiu a legjobb haverja?
12 eves lányomnak (14-nek néz ki legalabb, magas) van egy 13 eves fiu baratja, akivel nagyon jol elvan. Állandóan együtt vannak, ha nem akkor meg telefonon társalognak akar órákat, mindig megnevetteti. Azt mondja a lányom , hogy nem járnak (reméltem), de jó haverok. A fiu tényleg nagyon jo humorú és igazi kis úriember (a lányomnak odaadta a pulcsijat amikor fázott, kiallt erte a suliban amikor egy tanar igazsagtalanul dorgalta stb. ) A lányom nem hanyagolja el a teendőit ez miatt, jol tanul itthon is besegít a házimunkába, kutyájával.
Másnak is van hasonló tapasztalata lány gyerekevel? Hogy kezeltétek? Támogattátok, elfogadtátok a barátságot ?
Ebben szerintem nincs semmi rossz. A lányodat nyilván kezdik érdekelni a fiúk, a srácot meg a lányok. De ebben nincs semmi főleg így, hogy semmilyen negatív hatással nincs rá.
Egyébként(ez csak felvetés és valószínűleg nem lesz népszerű ez a kommentem) ha pl. 2 év múlva még tart ez a jó viszony esetleg szerelem lesz belőle és lefekszenek. Mert akkor már azért elég nagyok lesznek hozzá 14-16. Nem örülnél neki ha ezen egy olyan emberrel menne keresztül akiről tudod, hogy már 2-3 éve mellette áll és valószínűleg tényleg szereti?
Szerintem ezen érdemes gondolkozni kicsit és persze nem az én lányom könnyen mondok ilyet.
Szia! Szerintem ez a dolog teljesen rendben van, amíg őszinte és nyílt a kommunikáció közted és a lányoddal ( van tudomásod a fiú dolgairól és mesél a lányod, ez nagyon jó!)
Én engedném továbbra is, igyekeznék jobban megismerni a fiút, pl áthívnám, legyenek nálunk, egy két szendvicset keszitenék, aztán hagy legyenek a szobába filmezni
Visszagondolva nekem szinte csak fiú barátaim voltak, velük mentem moziba, pizzázni stb, olyan időszak is volt, hogy egyikőjükkel bizalmasabb volt a kapcsolatunk olyan értelemben, hogy elmeséltem neki egy - két személyesebb, akár családi problémám, vagy iskolai gondom, később meg szerelmi témákban is kikértem a véleményét.
Tufkmz, a te lányod még fiatal, de szerintem az ő fiú barátja még nem olyan jellegű, mint az idősebb korosztály kialakuló szerelmi élete. Szerintem ők tényleg csak barátok, és lehet a fiú sokkal jobban megérti, támogatja, mint egy lány barát, tudjuk a lányokról, szeretnek irányítani 'bandavezérek " lenni, rivalizálni, én pont emiatt nem szerettem lányokkal barátkozni, mindig volt egy' főnök ' a bandából, és utasitgatott mindenkit...
Nagyon jól - nevelt kislányod van, jó tanuló, szorgalmas a házi munkában, házi állattal. Remélem én is ilyen jó anyuka leszek később is, most még csak két éves a kislányom :)
"ne haragudj de semmi közöd hozzá."
???? WTF?????????
Majd 18 éves kora után nem lesz joga beleszólni, de köze még akkor is lesz hozzá, legalábbis normáliséknál nem szűnik meg a szülő-gyermek közötti kapcsolat a hivatalosan felnőtté válás dátumának elhagyásával. Ekkora baromságot meg, hogy "mer' ő sem szól bele" még nem hallottam. 12 éves GYEREKRŐL van szó, hahó!!!! Nem azt mondom, hogy el kell tiltani, sőt, szerintem sincs probléma ezzel a dologgal, de ez a SEMMI KÖZÖD HOZZÁ hozzáállás felháborító, hogy mennyire elharapódzott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!