Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondta a Párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondta a Párom, hogy annyira szeret, hogy ha azt mondanám kell még egy ffi nekem, akkor azt is elfogadná?!

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon szeret, azt is, hogy az én boldogságomat helyezi az Övé elé...Minden megtesz értem még akkor is ha fáradt...persze én is érte.
2021. júl. 13. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Mi van?
2021. júl. 13. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy igen, de lehet az is hogy nem 🤷‍♂️
2021. júl. 13. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Ne szeressen ennyire.

Ha mégis, használd ki a lehetőséget, legális a félredgás!:)

2021. júl. 13. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Férfiakhoz szólna inkább, hogy ez ténykeg a szeretet legfelső foka lenne?
2021. júl. 13. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, szeretet legfelső foka amikor mellrák miatt levették a melleid, kemó miatt kopasz vagy és hánysz és ő azt mondja őszintén, szép vagy és szeret.

Bocsánat ha brutális volt.

2021. júl. 13. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Izgatja a cuckold, vagy mi.
2021. júl. 13. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Még hogy legfelső fok, HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

HAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAA

HAHHAJAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAGAGGAAGAGGAGAHAGGAHAHAHAHHAHAHAHHAHAJAJAJJAJAJAJAJJAKAKAKAKKAKAKKAKAK

XDXDXDXDXDCDXXDXDXFXDCDXFXFCFXFXFXFCFCFCFCFCFXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDD

NEM! A legfelső foka a létezésnek isten, az abszolút végtelen tökéletes egység.

Ez csak egy normális mértékű szeretet( amire az emberek kb 99%a sose lesz képes).

Nekem is alap, hogy ha a szerelmem élményt akar, én csak támogatom. Legyen mással szerelmes, legyenek közös gyerekei is, akár élhetnénk együtt is, csak jóság legyen szétterjedve. Ez alap kb az összes bolygón. Csak az ilyen spirituális rohadás bolygókon van így, mint ez a fos.

Nekem az is jó ha az a szerelmem, aki nekem az első, annak én csak a huszadik vagyok. Sőt az is jó, ha végleg elhagy ha cserébe ő és a többi ember, akik miatt elhagy, boldogabbak lesznek. Több élményük lesz, mint amennyivel nekem kevesebb.

2021. júl. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!