Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál arról a srácról, aki randin több órás sétakörözés keretén belül.maradva intellektuális társalgást folytat a randin, és a nő tetszik neki minimum szexre?
Szóval több óra séta úgy, hogy formuláris intellektuális de "jóízű" csevej megy oda vissza, azaz semmi plusz nincs az egészben, és semmire meg nem hív de több km séta megy közben.
Közben a nő tetszik neki tehát minimum szándékában all a szex.
Előre jelzem, hogy csak a kérdést olvastam. Csak én nem értem a kérdést? Egy, most mire vagy kíváncsi? Aki intellektuális dolgokról beszélget, azt nem a röptében is a legyet hágó típus jellemzi. Ergo nem a szex miatt fog veled intellektuálisan beszélni.
Nem mellesleg azt fel lehet ismerni bizonyos dolgokból. Pl. intellektuális beszélgetés közben kétértelmű megjegyzéseket tesz, vagy felfal a szemével.
Most neked az a problémád, hogy az úriember séta randira hívott, és nem vett neked semmit?
Nyilván nem minden állásinterjú zajlik helyiségbe asztallal és székkel, hanem valamelyik az istállóban és megnézik milyen a takarító technikád és hogy félsz-e az állatoktól és stb.
Egyébként vannak hasonló dolgok egy állásinterjún és egy randin az az, hogy akarják-e azt a jelentkező embert vagy sem, de minden egyéb különbözik.
Ha te állásinterjút akartál akkor miért nem jelezted a helyszínt, és a dressing kódot, hogy az úriember azt mondhassa, hogy bocsi nem téged kereslek vagy ok. Aki sétálni hív az nagy többségében visszahúzódó típus, vagy emellett intellektuális visszahúzódó, vagy introvertált, és épp töltődésre van szüksége vagy épp akkor nem volt pénze meghívni téged pl. hóvége és lehetne sorolni, mivel ugye válság van és infláció és minden drága. Egy szimpla lángos pl. vidéken van ahol 2000 ft-nál kezdődik, Balatonon meg 1500 ft-nál. Vagy imád természetes közegben ismerkedni, ahol csak ketten vagytok, így jobban meg tud nyílni, de azért a forgalmas hely biztonságát is megadja, tudva hogy ez alap etiket, hogy biztonságba érezze magát a másik.
Szerintem a séta randi jó. Amúgy meg nem minden a pénz és a valamit vegyél a másiknak. Egy párkapcsolat lényege az hogy minél jobban ismeri az egyik a másikat. Neked más az ízlésed mint neki ezek alapján.
Nem írtál semmi olyat amire azt lehetne mondani, hogy a pasival nem oké valami. Szimpla séta randi is lehet jó. Randizni pénz nélkül is lehet, és az is lehet nagyon jó randi, sőt van, hogy jobb is mint az éttermes gyertyafényes kínos szituációs randi, vagy a hittérítő csaj az eltitkolt barátjával, akik elvárták volna a pasitól, hogy megtérjen és fizesse a fogyasztásuk.
Sőt szaros randiból is lett hosszú párkapcsolat. :D Amihez még tűzoltók is kellettek. :'D
Belém nőként szorult annyi önállóság, hogy megmondjam ha elegem van a sétából és be akarok ülni valahova. Szóval így tettem volna. Néma gyerek meg így járt. Meghívni nem kell, van saját pénzem, nem vagyok lekenyerezhető.
Amúgy a #migránsok mit keres a keresőszavak között?
28-as én nem is figyeltem a kulcsszót. Ezek alapján ez a kérdés kamu, és az illető egy pasi aki kérdez, tuti száz hogy nem hölgy. A stílusa, az ahogy válaszolgat a válaszolóknak taszító, pláne amikor irogatja, hogy aki ugrana az uriemberre odaadja.
Csak én érzem ugy, hogy az illető valójában egy harmadik pasi, akit az a szóban forgó hölgy akivel valójában sétált valamikor visszautasította, de ismerősök vagy baráti szinten vannak, hogyha tudja, hogy intelektuális beszélgetés volt a randin.
Amugy harmadrészt meg bujtatott politikai manipuláció van a kérdés mögött.
Az illető akiről szó van tuti biztos, hogy értelmiségi fehér, és a kérdezp egy frusztrált pasi aki ráadásul politika mániás is, és egyszerre így szidja a vetélytárs pasit de ugyanakkor manipulálni próbálja a közvéleményt is a mostanság aktuális déli határ helyzetről.
Annyira átlátszó ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!