Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyi havi nettó jövedel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi havi nettó jövedelme kell legyen szerintetek minimum egy férfinak hogy hajlandóak legyetek vele családot alapítani?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 12:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Balázs ne tedd ezt! Légyszíves....
2022. febr. 3. 12:58
 2/23 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen azt fogják mondani, hogy annyi, amennyiből el tudja tartani magát...

(Azt már nem teszik hozzá, hogy az eltartáson azt értik, hogy fussa a pénzből autóra, évi minimum két egzotikus nyaralásra, és vagy saját kecóra vagy egy 250e Ft/hó bérleti díjú, pofás bérlakásra.)

2022. febr. 3. 13:00
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

2#

Neked is savanyú a szőlő. Ott a lehetőseg előttetek is hogy olyat tegyetek, hogy ezeket lehessen finanszírozni. Az ember egyszer él, használja már ki a lehetőségeket.

Mért kéne az egész életnek egy beérem a minimális szüksegletekkel telnie?

2022. febr. 3. 13:04
 4/23 anonim ***** válasza:
24%
A nőrr mennyit szansz. Ez a kerdes.nem a jovedelem.
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
*nőre
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
Nincs az a pénz, amiért én kihordjak egy gyereket. 😂
2022. febr. 3. 13:05
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Balázska... Mára kiégetted a gyk népét.😄 Keress inkább munkát!
2022. febr. 3. 13:06
 8/23 anonim ***** válasza:
46%
Amelyik nő életképtelen,annak számít a másik keresete.Neki még az sincs.
2022. febr. 3. 13:07
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Én nő vagyok és nem vagyok életképtelen. Ettől függetlenül számít a férfi jövedelme IS. Nem szeretném egyedül finanszírozni a családot.
2022. febr. 3. 13:09
 10/23 anonim ***** válasza:
87%
Borsodban elég kéne legyen a 200 ezer nettód, ahogy az előző kérdésedben is kifejtettük már. De neked valahogy még ott sem elég.
2022. febr. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!