Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyi havi nettó jövedel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi havi nettó jövedelme kell legyen szerintetek minimum egy férfinak hogy hajlandóak legyetek vele családot alapítani?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Családot alapítani eszem ágában sincs, pénztől függetlenül.

Kapcsolatban mondjuk olyan 200 nettó fölött legyen azért, hogy hadd ne én tartsam el.

(Én 400 nettót keresek. A párom jelenleg 280-at.)

N

2022. febr. 3. 13:23
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Te kereshetnél akármennyit, épeszű nő sose szülne egy lecsúszott alkesz senkiházinak akinek még a személyisége is hulladék :D
2022. febr. 3. 13:37
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, hol él (földrajzilag is és tulajdonjogilag is), milyen hobbijai vannak, mik a vágyai/céljai a jövőre nézve. Ha van egy hitelmentes saját tulajdonú ingatlana Budapesten, akkor amellé a havi nettó 250-300 is elég lehet, ha nincsenek nagy igényei. Ha albérletben él valami vidéki városban, akkor ott ugyanezt az összeget megnövelném az albérletárak átlagával, tehát mondjuk ilyen 330-380 minimumot elvárnék, hogy kényelmes legyen. Ha az anyjával él együtt, akkor az nem kizáró ok nálam, de legyen annyi bevétele és félretett pénze, amire alapozva felvehetünk egy értelmes hitelt (tehát nem ilyen 60 éves lejáratú havi 500 ezres törlesztőjű valamit), és közös életet kezdhetünk. Ez legyen mondjuk 400+ (Budapesten inkább 500+).

Ezzel így félre lehet tenni, nem félelmetes az a lehetőség, ha elromlik a hűtő, és azért az én fizetésemmel együtt már kitesz egy élhető, biztonságos havi bevételt, amire mernék már gyereket vállalni. Nyilván ennél több csak jobb lehet.

(én 530 nettót kapok perpill)

29/N

2022. febr. 3. 13:45
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Legyen stabil keresete, ne élősködjön másokon. Egyébként nem érdekel. Házasodni szeretnék, gyereket nem. Magamat el tudom tartani, házam, autóm van. Nincs szükségem arra, hogy bárki "finanszírozzon".

Hozzáteszem, én a fizetésnél fontosabb dolgokat várok el egy férfitól.

2022. febr. 3. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van: Borsodban sem elég 200 nettó.
2022. febr. 3. 14:07
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
A megfelelő férfivel/nővel nem centeskednék, neked viszont akkor sem, ha Dagobert bácsi lennél. Nem minden a pénz, veled organikus problémák vannak.
2022. febr. 3. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Legyen kb annyi jövedelme mint nekem. Akkor már kijövünk.

Ha ezen felül van, az csak hab a tortán.

2022. febr. 3. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Én nem akarok gyereket, így nekem tényleg elég, ha magát eltartja és nem engem akar pumpolni, nem kezd el passzív-agresszívan érzelmileg zsarolni, hogy fizethetnék ezt-azt-amazt. (más kérdés, hogy azért nem minden jöttmenttel jönnék össze, személyiség terén azért szűrök rendesen)
2022. febr. 3. 15:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Netto 6-700 minimum! (Én netto 450 körül keresek)
2022. febr. 3. 15:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok mindentől függ

- Pl. Van e házunk, azon van e hitel? (Ha nincs ház, eleve bele sem vágok)

- Van e bármilyen más hitelünk?

- Hány autót kell fenntatani?

Én otthonról dolgozom, így egy elég a vőlegényemnek, de ahol mindkét fél dolgozik, ott muszáj a két autó, nem elég az egy.

- Van e a családban ételintolerancia? Ha igen, az szépen megnyomhatja az élelmiszerköltségeket.

Én egyebként 350 körül keresek, de ugye ez igencsak megcsappan, ha elmegyek szülési szabadsagra! Ebben az időszakban a férfinak képesnek kell lennie eltartania 3 embert. Szóval átlagban elmondható, hogy netto 6-800 ezer ft szükseges.

2022. febr. 3. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!