Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál arról a srácról, aki randin több órás sétakörözés keretén belül.maradva intellektuális társalgást folytat a randin, és a nő tetszik neki minimum szexre?
Szóval több óra séta úgy, hogy formuláris intellektuális de "jóízű" csevej megy oda vissza, azaz semmi plusz nincs az egészben, és semmire meg nem hív de több km séta megy közben.
Közben a nő tetszik neki tehát minimum szándékában all a szex.
Úgy tűnik, te csak dühöngeni akarsz, mert NEKED NEM TETSZETT A RANDI :)
Ebből vidd el azt, hogy neked az a másik nem bejövős, elégedetlen vagy, nem azt kaptad amit vártál, aztán keress mást, mert látszik, nagyon haragszol.
Amit leírtál abban én nem látok semmi taszítót, én szívesen sétálok és beszélgetek, ha valaki vonzó nekem és szórakoztat a mondanivalója, s viszont.
Nekem nincsenek ilyen elvárásaim hogy hiva KELL vinnie a másik félnek és mit KELL tennie. Az érdekel, hogy jól érzem e magam a társaságában. Ez lehet kávéval is, vagy sétával is, mind1. És mindegyik mellett érezhetem kellemetlenül is magam....
"Mit kéne akarni egy ilyentől? Intellektuális társalgást meg km es körözéseket? Vagy mit lehet ilyenekből kilátni?"
Nehezen tudom elképzelni hogy akkora intellektualitás pörgött ott órákig :D Figyelj, a lényeg, hogy ha te neked nem esik jól egy ilyen találkozó, akkor ne akarj semmit... :D
Nekem semmi bajom nem lenne a sétálós randival. Akár kirándulni is mehetünk, de max 30 km-t.
Az meg, hogy beszélgetünk ilyesmikről az tök jó. Örülök, ha tájékozott a párom. Az iq nekem fontos, fontosabb sokkal, mint a tájékozottság, de kell nyitottság is (mások véleményére, nézeteire pl). Nem zavar, ha villogtatja, ha van mire büszkének lennie, csak ilyenkor fennáll a veszély, hogy megpróbálok rálicitálni és én is megosztom a sikereimet.
Viszont terelném személyes irányba, mégiscsak megismerni megyek oda.
21/L
Férfi-nő es randirol van szó
Nekem ez meg munkahelyi formuláris felszines értekezesnél is kevesebb volt mert még ott is megtisztelnek legalább mimum helységgel vagy étkezessel is.
Egy randitol minimum többet várnék
Eleve nem udvariassagi köröket
Nem tájékozottsagi teszteket
Nem ingyen km túrákat városban
Nem sóherséget
De talán egy hullámhosszt, szivből nevetést, kémiát, lazulást inkább.
De miért várod el hogy mindenki ugyan azt érezze mint te? Csak fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák! Nem mindenki ugyan arra vágyik mint te! Nem mindenkinek elvárás hogy ÉTKEZTESSENEK. Azonnal. Persze, ha sose hívna el sehová egy egy randin a sétán túl, rosszul esne, mert én sem ezt szoktam meg, de nekem ez nem kizáró ok az első randin és nem vonok párhuzamot munkahellyel, interjúval... lehet ez valakinek egy interjú, nekem nem.
Én szeretek sétálni és beszélgetni, megismerni, hogy hogy gondolkodik! Te meg nem, vagy nagyon taszító volt neked a jelleme, ahogy beszélt, úgy érezted hogy tesztel! Az engem is zavarna, ha azt érezném hogy nagyon figyelmesen teszteli az intellektuális képességeimet :) De miért nem elég annyi, hogy oké, ő neked nem passzol, keresel mást. De ez az elégedetlenség és felháborodottság taszító!
Nem elvárás az étkeztetés. Nem irtam ilyet.
Csak a munkahelyi allófogadásokhoz viszonyitottam ugyanis ott mennek ezek a fajta társalgások. Es még ott is van valami KULTURÁLT KERETE az egésznek! Es az mégcsak nem is randi!
De átengedem a srácot ha vki igrana rá, hajrá.
Nekem egy munkahelyi intejú-szerűséggel sem lenne bajom. Szeretek beszélni az álmaimról, jövőről, meg azokról a dolgokról, amik iránt elhivatott vagyok. Tehát pl az egyetemről, a szakomról, hogy milyen mestert tervezek csinálni, hogy milyen nyelveket tanultam vagy szeretnék tanulni, hogy mi motivál, hogy szeretek tanulni, mennyire élvezem a munkámat stb. Persze nem ilyen kérdőív formában, hanem párbeszédként, vagyis az ő álláspontjára, élményeire, véleményére, álmaira is kívancsi vagyok.
Fura is, ha egyik sem kerül szóba. De persze nem kell erre helyezni a hangsúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!