Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok rólam ezek után? Belefért vagy gázul viselkedtem? N😓😠
Te mar utasítottál vissza pasit, aki aztán kikelt magából, mint te?
Nem volt kínos neked?
Nekem az lenne a srác helyében.
Igazából szerintem már rá jött, hogy jól döntött.
De én nem is tudom az emberek miért nem tudják MÉLTÓSÁGGAL viselni az elutasítást.
Lehet, hogy szemét volt, többet éreztetett veled, mint kellett volna, de mennyire nő maradhattál volna, ha szép csendben elsetalsz.
Na oké, nagyon úgy tűnik, hogy valami nem stimmel nálad.
A kérdésedben még te is beláttad, hogy ez tök gáz.
Mostmár bizonygatod, hogy te jól tetted amit tettél. Akkor minek született a kérdés?
Egyik válaszodban azt írod, nem nyomult, nem hozta fel a szexet, barátként beszélgettetek. (Évekig beszélget veled valaki lépés nélkül.. ebbe mi a túrót lehet belelátni?)
Aztán azt írod kevesebb, mint 10 perccel később, hogy de közeledett...??
Milyen testbeszéddel? Az, hogy esetleg láthattad rajta, hogy vonzónak tart miért jelenti rögtön azt, hogy többet akar tőled, mint szex és beszélgetés?
Bármit is tett a csávó, ha szemét volt, ha csak neked túl élénk a fantáziád... De kicsit fel kell nőni. A férfiak egyszerűbbek, mint gondolod. Kellesz neki? Akkor lépéseket tesz, ha jóban vagytok, biztosan.
Nem kellesz, nem csinál semmit. Tetszel neki megdugna, de nem jelenti, hogy többet is akar, csak azért, mert szexelne veled.
Ne haragudj meg, de szerintem nálad is van kuplung...
Te is tudod, hogy aki akar tőled bármit is, az lépni fog. Ő nem csinált érdemben semmit kettőtökért, érted, tehát soha nem érdekelted nőként, kapcsolat szempontjából. Még ha félreérthetően is viselkedett, tudhattad, mi a pálya, szóval szerintem abszolút nem jogos.
Én nyakon öntenélek egy vödör jeges vízzel, ezt nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!