Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok rólam ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok rólam ezek után? Belefért vagy gázul viselkedtem? N😓😠

Figyelt kérdés
Hónapok, évek óta beszélgettünk, párszor találkoztunk. Sosem beszélt arról, hogy mit szeretne, ki kellett találnom. Az egyértelmű volt, hogy benne lenne barátság extrákban, de bíztam benne, hogy komolyan érdeklem. Meguntam a kussolását, rákérdeztem. Nem kaptam egyértelmű választ, ugyanakkor ezzel egyértelművé tette számomra, hogy mi a helyzet. Nem esett jól, de ez van, nem tudok mit csinálni, továbblépek. Viszont ott akkor abban a pillanatban eléggé felbosszantott, látta rajtam, hogy dühös vagyok, kezdtek előtörni az érzéseim, mondtam neki mekkora egy brom, kapja be, stb. Próbált nyugtatni, megfogta a karom én meg megfeszülve elég vadul leszereltem, (krav magázok kiskorom óta) erre meglepődött de látta rajtam, hogy nem bír most velem sehogy és én balra ő jobbra. Sosem tört még ki ilyen érzelmibomba belőlem, visszagondolva elég gáznak tűnik.
2022. júl. 17. 16:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Pusztán sunyiság, ennyi, ez idegesített fel. Kialakít egy olyan barátság-látszatot, mintha tényleg kedvelne, de valójában csak erre lennél jó neki. El van cseszve az egész.
2022. júl. 17. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért írod ki naponta 10 szer ugyan azt a szotirt kicsit máshogy?
2022. júl. 17. 18:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Mivan? Gyűjtsd már össze lécci, mert ez az első, hogy én erről írok.😗
2022. júl. 17. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Egy igazi luvnya vagy.
2022. júl. 17. 19:43
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Te mar utasítottál vissza pasit, aki aztán kikelt magából, mint te?

Nem volt kínos neked?

Nekem az lenne a srác helyében.

Igazából szerintem már rá jött, hogy jól döntött.

De én nem is tudom az emberek miért nem tudják MÉLTÓSÁGGAL viselni az elutasítást.

Lehet, hogy szemét volt, többet éreztetett veled, mint kellett volna, de mennyire nő maradhattál volna, ha szép csendben elsetalsz.

2022. júl. 17. 19:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Ne hasonlítsuk már össze a sima elutasítást ezzel a sztorival.
2022. júl. 17. 20:14
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

Na oké, nagyon úgy tűnik, hogy valami nem stimmel nálad.

A kérdésedben még te is beláttad, hogy ez tök gáz.

Mostmár bizonygatod, hogy te jól tetted amit tettél. Akkor minek született a kérdés?

Egyik válaszodban azt írod, nem nyomult, nem hozta fel a szexet, barátként beszélgettetek. (Évekig beszélget veled valaki lépés nélkül.. ebbe mi a túrót lehet belelátni?)

Aztán azt írod kevesebb, mint 10 perccel később, hogy de közeledett...??

Milyen testbeszéddel? Az, hogy esetleg láthattad rajta, hogy vonzónak tart miért jelenti rögtön azt, hogy többet akar tőled, mint szex és beszélgetés?

Bármit is tett a csávó, ha szemét volt, ha csak neked túl élénk a fantáziád... De kicsit fel kell nőni. A férfiak egyszerűbbek, mint gondolod. Kellesz neki? Akkor lépéseket tesz, ha jóban vagytok, biztosan.

Nem kellesz, nem csinál semmit. Tetszel neki megdugna, de nem jelenti, hogy többet is akar, csak azért, mert szexelne veled.

2022. júl. 17. 20:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Senki nem hiszi azt, hogy ha bejön valakinek, akkor az már házasodna is. Sokáig barát volt, aztán közeledett. De most ezt hadd ne kelljen már leírnom, tudjátok milyen az. A hangsúly itt azon volt, hogy nem nyomult, nem sürgetett semmit, érdeklődött, és legfőképp az, hogy az évek alatt tisztában volt vele, hogy nem vagyok csak szex párti. Ennek ellenére bízott benne, hogy ez megtörik, és ez nekem megalázó, meg úgy érzem át vagyok valahol verve ezzel a barátkozóssággal. Ez nem barátság, ez csak egy sunyi akármi. Nem is tudom micsoda. Kezdetben kint járt egyetemre, én meg idehaza, ezért csak online tartottuk a kapcsolatot, de ahogy végzett felpörögtek az események. Tegnap küldött egy smile-t, szerintem hót kattos.
2022. júl. 17. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de szerintem nálad is van kuplung...

Te is tudod, hogy aki akar tőled bármit is, az lépni fog. Ő nem csinált érdemben semmit kettőtökért, érted, tehát soha nem érdekelted nőként, kapcsolat szempontjából. Még ha félreérthetően is viselkedett, tudhattad, mi a pálya, szóval szerintem abszolút nem jogos.

Én nyakon öntenélek egy vödör jeges vízzel, ezt nőként írom.

2022. júl. 17. 21:18
 20/20 A kérdező kommentje:
De basszus,lépett. Vagy mire gondolsz lépés alatt? Irj már pár példát. Mert én egyet se írtam ide le mit csinált/mondott. Kíváncsi vagyok miket gondolsz annak, aztán majd meglátjuk ki gondolta jól.
2022. júl. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!