Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mire gondolnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mire gondolnátok ha egy nő az alábbiakat csinálná?

Figyelt kérdés

Kérem a troll válaszokat mellőzzük!

Arra gondolnátok hogy kedvel titeket vagy esetleg többre is utalhat szerintetek?

Keresi a társaságotok, de csak személyesen, nem jelöl, nem ír rátok stb.

Sokat viccelődik, megnevettet, cukkol.

Mindig mosolyog a közeletekben.

Igyekszik gyakran a környezetetekben lenni.

Érdeklődő.

Egy-egy poén során gyakran összenéztek, mosolyogtok.

Az jutna az eszetekbe hogy szimplán jófej, kedvel? Vagy más is?

2022. ápr. 26. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén ezek nekem fel sem tűnnének. Picit túlagyalod. Ha akarsz valamit, kezdeményezz, ebből nem találnám ki, hogy mit akarsz.
2022. ápr. 26. 12:31
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Utalhat többre is, de látni kéne ahhoz, hogy ezt meg lehessen mondani. A leírás alapján úgy is lehet értelmezni, hogy barátilag kedvel és csak jól érzi magát a társaságodban. De abszolút meg van rá az esély, hogy tetszel neki és azért ilyen.
2022. ápr. 26. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Ez így még kevés. Nehéz ebből megmondani.

Ragyogó, mosolygó szemekkel néz, érdeklődik felőled, az életed érdekli, hozzád ér ha mer.

2022. ápr. 26. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Én is kb. így viselkedek a közvetlenül velem dolgozó, jófej férfi kollégámmal. Puszta emberi szimpátia.

N27

2022. ápr. 26. 12:37
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Észre se venném.
2022. ápr. 26. 12:38
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát gyakran amikor rám néz mintha ilyen csillogást látnék a szemében:D

Mintha izgatott lenne.

2022. ápr. 26. 12:38
 7/15 A kérdező kommentje:
És mi az ami alapján azt mondanátok, hogy valószínűleg tetszetek neki?
2022. ápr. 26. 12:39
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

4. vagyok.

Ami esetleg konkrétan jel lehet, az a fizikai kontaktus (amikor csak tud, hozzádér), belsős poénok, amikor akár pajzánok is, gyakran érdeklődik a személyes életed konkrétumairól, észben tartja azokat.

Az viszont, hogy nem jelöltétek be egymást, fura (a mai világban). Biztosan nincs senkije? Én a helyedben bejelölném, kezdeményezz. Hátha ott még oldottabb lesz.

2022. ápr. 26. 12:43
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Jelöld be abban semmi nincs. Sima ismerős.
2022. ápr. 26. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha valami indirekt célzást tenne, akkor leesne, hogy tetszem neki, de amúgy nem vagyok gondolatolvasó.
2022. ápr. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!