Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok rólam ezek után? Belefért vagy gázul
viselkedtem? N😓😠
Figyelt kérdés
Hónapok, évek óta beszélgettünk, párszor találkoztunk. Sosem beszélt arról, hogy mit szeretne, ki kellett találnom. Az egyértelmű volt, hogy benne lenne barátság extrákban, de bíztam benne, hogy komolyan érdeklem. Meguntam a kussolását, rákérdeztem. Nem kaptam egyértelmű választ, ugyanakkor ezzel egyértelművé tette számomra, hogy mi a helyzet. Nem esett jól, de ez van, nem tudok mit csinálni, továbblépek. Viszont ott akkor abban a pillanatban eléggé felbosszantott, látta rajtam, hogy dühös vagyok, kezdtek előtörni az érzéseim, mondtam neki mekkora egy brom, kapja be, stb. Próbált nyugtatni, megfogta a karom én meg megfeszülve elég vadul leszereltem, (krav magázok kiskorom óta) erre meglepődött de látta rajtam, hogy nem bír most velem sehogy és én balra ő jobbra. Sosem tört még ki ilyen érzelmibomba belőlem, visszagondolva elég gáznak tűnik.
Ebbe csak te láttál bele többet. Részéröl csak szex kellettél volna.
Akkor lenne jogos a viselkedésed ha nem magadtól álltál volna bele a pofonba. Persze véletlenül se azt mondom hogy jogos amit csinált veled, mert az nyilván nem jó.
Próbáld meg elengedni mást nem tehetsz.
2022. júl. 17. 16:13
2/20 anonim válasza:
Ha Te így láttad jónak (szerintem helyesen), akkor ne aggódj. Lesz valaki más.
2022. júl. 17. 16:52
3/20 A kérdező kommentje:
De mi az hogy csak én láttam bele többet?
Ha valaki nem a szexet hozza fel, nem nyomul, és évekig beszélget veled, akkor megfordulhat az ember fejében, hogy talán többre is kellenél neki, mint pusztán ürítgenti, vagy tévedek?
2022. júl. 17. 16:53
4/20 anonim válasza:
Jól érzed, nagyon gáz. Pont úgy viselkedtél, mint egyes férfiak, akik nem bírják a visszautasítást, és a nőt mondják el mindenféle ri..bancnak. Nagyon kellemetlen lehetett neki és lejárattad magad.
2022. júl. 17. 16:54
5/20 anonim válasza:
Ha egy férfi évek óta beszélget veled, és nem hív el randira, az barát, semmi több.
2022. júl. 17. 16:57
6/20 A kérdező kommentje:
Neki kellemetlen????
Örüljön, hogy nem pukkantom ki a golyóit az ilyennek.
2022. júl. 17. 16:58
7/20 A kérdező kommentje:
Persze, barát volt. Aztán közeledett. Ezt minden ember érzi, aki nem agyhalott és van némi testbeszéd-értelmező készsége. Az onnantól már nagyon nem barát.
2022. júl. 17. 16:59
8/20 A kérdező kommentje:
érzéke*
2022. júl. 17. 17:00
9/20 anonim válasza:
Nem tudom mi az a krav maga vagy mi, de gáz voltál.
2022. júl. 17. 17:20
10/20 anonim válasza:
En meg a kirohanást nem ertem.
Nekem is volt ilyen hogy megkerdeztem egy srácot (akivel szexeltem nem egyszer random), hogy legyünk szexkapcsolatban, vagy járjunk?
Erre azt valaszolta, neki mindegy.
Csendben tudomásul vettem es kimentem füvezni haverokkal.
Másnaptól meg kerestem másik pasit.
Úgy voltam vele lesz ami lesz.
Akkor majd maradunk tovább spontan random, vagy azt sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!