Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapjan ha az o helyebe lennetek mit gondolnatok rolam? L (nagy korkulonbseg)
Sajnos sokkal idosebb nalam, es nem kizart hogy van csaladja (nem emlitett errol semmit), de rettentoen vonzodom hozza. Sose ereztem meg senkinek azt, hogy ennyire vonzana.
Es egyebkent amikor talalkozunk aznap eloszor sokszor latom hogy tetol talpig gyorsan vegigpillant rajtam, vagy ha rovidnadragban/szoknyaban vagyok megnezi a labaimat. De teljesen zart poloban is nezte mar meg a mellem (de lehet a hasam, bar nem ertem miert, nem nagy, de nincs rajta semmi extra) 😅 A masik amit meg le akartam irni, hogy egyszer-ketszer en is vegigmertem igy ot es eszrevette, azok az okok miatt amit fentebb emlitettem.
Szerintetek mit gondolhat rolam? (Vagyis ha az o helyebe kepzelitek magatokat, akkor mit gondolnatok?)
Nem tudom hogy van e valakije, leirtam. Es a korkulonbseg miatt en tuti nem kezdemenyeznek, de attol meg a erdekel a tema.
Legyszi a kerdesre valaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!