Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapjan ha az o helyebe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapjan ha az o helyebe lennetek mit gondolnatok rolam? L (nagy korkulonbseg)

Figyelt kérdés

Sajnos sokkal idosebb nalam, es nem kizart hogy van csaladja (nem emlitett errol semmit), de rettentoen vonzodom hozza. Sose ereztem meg senkinek azt, hogy ennyire vonzana.

Es egyebkent amikor talalkozunk aznap eloszor sokszor latom hogy tetol talpig gyorsan vegigpillant rajtam, vagy ha rovidnadragban/szoknyaban vagyok megnezi a labaimat. De teljesen zart poloban is nezte mar meg a mellem (de lehet a hasam, bar nem ertem miert, nem nagy, de nincs rajta semmi extra) 😅 A masik amit meg le akartam irni, hogy egyszer-ketszer en is vegigmertem igy ot es eszrevette, azok az okok miatt amit fentebb emlitettem.

Szerintetek mit gondolhat rolam? (Vagyis ha az o helyebe kepzelitek magatokat, akkor mit gondolnatok?)

2022. jún. 1. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha lesz családod, gyereked aki várja haza apját este, te pedig hogy kicsit segítsen a háztartásba... hogy esne ha a férjed közben más nőt kúrna? Szarul, ugye? Akkor ne kezdj ki vele. Legalább mi nők tartsunk össze és ne basszunk ki a másikkal.
2022. jún. 1. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy van e valakije, leirtam. Es a korkulonbseg miatt en tuti nem kezdemenyeznek, de attol meg a erdekel a tema.

Legyszi a kerdesre valaszolj!

2022. jún. 1. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Tedd szét a lábad aztán lesz ami lesz. Minek ezt túlgondolni, ha már nedves vagy eleve...
2022. jún. 1. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Honnan tudhatnánk, mit gondol rólad? Ez nulla információ. Ha találkozok valakivel, én is megnézem az illetőt. Férfi, nyilván vonzzák a szemét a formák. Ennyibe nem kell belegondolni semmit.
2022. jún. 1. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Semmit nem gondolnék, az emberek megnézik egymást, ebből semmire nem lehet következtetni. A kiírás miatt gondolom, hogy nagyon gyerek vagy még, nálam biztos nem jöhetnél szóba.
2022. jún. 1. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Azt, hogy egy kihasználható tinilány vagy.
2022. jún. 1. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Megnezte, hogy megersz-e egy patront.
2022. jún. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!