Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az exxel ?
Figyelt kérdés
Nagyon nem volt jó vele tegnap se ,igazsag szerint nálam ezért nem működött a dolog .Iszonyatosan vonz külsőre de semmi más miatt nem ragaszkodom hozzá,ezzel teljes mértékben tisztában vagyok vele . Tegnap újra akarta kezdeni ,de az én részemről nem megy egyszerűen,pláne amiket anno is okozott ....Férfiak,nektek mi játszódik le nálatok ha a csaj ismét szakít veletek pláne szex után és minden létező kapcsolatot lezár ,hogy még véletlen se tudjatok ráírni,vagy csak rákeresni ?2022. júl. 17. 15:59
1/5 anonim 

válasza:

Ez milyen kérdés már! Ha letiltottad, nem mindegy, hogy mit érez?
Az lett volna a korrekt, ha megmondod, hogy felejtsük el, nem szeretlek, a szex sem működik.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt csiinálok én is ezen az oldalon amit akarok és olyan kérdést írok ki amit akarok ! Mellesleg azért mert nem írtam le pontról pontra,szórol szóra az egészet,az még nem jelenti azt ,hogy nem mondtam neki semmit vagy nem beszéltük meg ... ne forgasd ki és ne okoskodj hanem a feltett kérdésre írj választ köszönöm szépen !!!
2022. júl. 17. 16:20
3/5 anonim 

válasza:

Most akkor te a férfi vagy, vagy a nő?
4/5 anonim 

válasza:

Mit akarsz hallani?
Lehet elmond minden büdös durvának, de az is, hogy otthon zokog, vagy leszarja, 1-nek jó volt, többet nem próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!