Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exxel való pénzügyi vitában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exxel való pénzügyi vitában szerinted kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A volt páromnak volt egy ingatlanja amit eladott 5 millió forintért pár éve és a pénzt az én számlámra utaltatta. Erre a lakásra egyébként én több százezer forintot költöttem mert úgy volt, hogy ott fogunk élni és elkezdtem rendbe rakni. Én figyelmeztettem őt, hogy van a végrehajtónál ügyem és benne van a pakliban, hogy levonják, azt mondta oké. Így is lett, levontak a számlámról kicsivel több mint 1 millió forintot de úgy alakult, hogy viszonylag rövid időn belül vissza tudtam pótolni neki, viszont az a pénz így is elfogyott mert dolgozni nem volt hajlandó. Tavaly szétmentünk és követel rajtam 1 milliót, miközben én a szakításunk óta adtam neki már 500 ezret és úgy gondolom nagyon jófej voltam még így is. Vagy rosszul gondolom? Dolgozni egyébként azóta sem hajlandó és gondolom most elfogyott a pénze. Tényleg tartozok neki szerintetek?
2022. ápr. 17. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

En eloszednem a szamlakat amikkel igazolom miket ujitottam a hazon es tole kovetelnem,hatha elkussol.

De te minek adtal neki 500 ezret..te se vagy a legokosabb

2022. ápr. 17. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem!
2022. ápr. 17. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért adtam neki mert nem éreztem tisztának a lelkiismeretem de a családom szerint egy forintot se kellett volna.
2022. ápr. 17. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De mi lett a 4 millióval és miért a te számládra lett utalva?
2022. ápr. 17. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem dolgozott és felélte azt a pénzt. Azért utaltatta az én számlámra mert neki nem volt bankszámlája és nem akart nyitni mert az költségekkel jár (tudom fillérb*szó).
2022. ápr. 17. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

3

De hat visszaraktad az 1 milliot. Istenem

2022. ápr. 17. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom megvannak a banki kivonatok, az orra alá tolod, mikpr mennyit vett ki.
2022. ápr. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!